Najjednoduchšie povedané, ak existuje hudobný štýl, ktorý nemáte radi / nenávidíte, keď ho počujete / dvíha sa vám krvný tlak alebo obed cestuje hore krkom...a predsa len existuje song z tohto štýlu, ktorý sa vám páči, šup s ním sem.
ale vrcholne nenávidím r´n´b ...ale raz som počula celkom chytlavú songu a prekvapivo, som negrcala z toho tepleho hlasu...a už to sa môžu považoovať za úspech! 8)
Myslim ze mam niekolko uplne dokonalych prikladov...su to proste songy, ktore by ste radsej zmazali ako sa prepadnut od hanby, keby to niekto nasiel na vasom disku, resp. aj sami by ste ich zmazali ale predsa len z neznameho dovodu nezmazete. Napriklad tento song ma snad vsetky prvky ktore nenavidim, ale predsalen mi nevadi:
rock me amadeus bude druhy dokonaly priklad (film Adventureland je za toto zodpovedny )
dalej intro Misfits...nic horsie medzi OSTckami som snad nepocul a predsa len sa mi to nejako zarylo pod kozu
neznášam komerčáky hrané v rádiu a tie diskopesničky, ale na Rihanna Only girl, David Guetta Memories a Kid Cudi Day and night, na tie mám slabosť, pretože sa na ne viažu spomienky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
alebo zo svk hiphopu take jedno uplne stare demo o ktorom sa ani nevie že je a ani kto je toho tvorca! 8)
ale nie je to celkom presné, lebo najNEobľúbenejší je dramáč, dubstep a dychofka. a tam nemám NIČ doposiaľ
rock me amadeus bude druhy dokonaly priklad (film Adventureland je za toto zodpovedny )
dalej intro Misfits...nic horsie medzi OSTckami som snad nepocul a predsa len sa mi to nejako zarylo pod kozu
+ asi michael jackson a katy perry
and
Voodoo people od Prodigy
Robim co chcem od H16
a
OST je odkedy žáner/štýl??
KF-bozk na rozlúčku
britské seriály majú ppči soundtracky... vôbec nie je na mieste radiť to k nejakému "najneobľúbenejšiemu" čokoľvek
Jéj, aj tú poznám ale nie podľa názvu, díky.
škoda že neostala pri tomto štýle , najviac jej to sadlo podľa mna