@V3nty hej to poznam jasom dneska necvicil koly zime ako za min. mesiac som bol chory 3x takze som im povedla ze odmietam cvicit a ako trieda vzdy drzime spolu nik necvicil sa mozu aj pojebat a len by daco skusili podame staznost.. na nas si tiez dovolovat nebudu.. a tiez prezuvky a vsetko uz to neriesija sme podali peticiu podpisalo ju 97% skoly tak to museli riesit.. a mudro robis.. vazne...!! profaci a ucitelia si myslia ze su bohovia to bolo v 60rokoch min. storocia teraz su nic.. su plateny s nasich dani (s rodicov) takze nebudu si robit co chcu!!
@1 zlaté školstvo ... rozmýšlam že ked bude najbliššie rodičko tak tam pridem aj zoz astupcom triedy a budeme to nejako rišiť lebo ja som bol od septembra 4týždne chorý už ...
u nas teraz menia cast okien (co je fakt inteligentne, v tomto obdobi) cize je na chodbe dost zima. musime sa tiez prezuvat ale ako prezuvky prejde v podstate vsetko okrem ciziem. takze sa to este da.
vska to .nase skolstvo je na dne.. aj u nas orpti v triede su 4 v nemocnici a 2ja maju priznaky prasacej chripky nam dali ruska na papule a ze chripkove nebudu.. spoluziacka dneska ochorela.. a mali sme aj telesnu mat v tej zime im je uplne ukradnute nase zdravie.. a profesorka povedala ze ci je to naozaj prasacia chripka sa uvidi az po pitve.. akoze toto je pristup.. vsetci ziju toto nebolo odnej smiesne!
Stredna je na prd cela jak je Ale ked uz tie debilne pravidla ohrozuju zdravie isiel by som na inu skolu.... ladviny nie su sranda to ked sa pokazi do konca zivota kazdy den na dialize to neprajem ani najvacsiemu nepriatelovi : /
zaujimave....ja vobec nikdy nic nedavam do satne, po skusenostiach ze mi uz par krat ukradly z satne veci, a ked som to povedal ucitelom odpoved bola-mal si si davat na veci pozor. ....takze nikdy viac ,zeby som ja dal daco do skolskej satne
lebo si z tt a chodila som na gjh a viem ako ma strasne vytocilo ked vy hadi ste dostali novu budovu a ja som si musela odchodit 8 rokov v tej starej a myslim ze taka skola v tt je len jedna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov