Takže mám problém chcem obnoviť win 8 ale nejde mi to píše mi že "Niektoré súbory chýbajú Nájdete ich na instalačnim disku systému Windows alebo medium pre obnovenie."
Prosím poraďte čo mám robiť aby som obnovil celý PC
Jedna mala vec keď nainštalujem win10 s iso a tak mi napíše že nepodporuje tento jazyk alebo čo.
Keď dam win8 s iso tak ide len by som chcel radšej win10 tak nwm
Vyberieš jazykovú verziu a vydanie (8.1 alebo 8.1 Pro, zaleží na ktorý z nich máš licenciu)
U novších PC/Notebookov s predinštalovaným Windows 8, 8.1 a 10 býva licenčný kľúč uložený priamo v biose, odkiaľ si ho systém načíta, takže je dosť možné, že nebude od teba vyžadovať licenčný kód.
Po úspešnom nainštalovaní Windows-u 8 / 8.1 môžeš ešte stále urobiť upgrade na Windows 10 zdarma ... (aj 5 mesiacov po oficiálnom ukončení
tejto akcie)
No... Ako ja to mam nainštallovane ten ios s win8 a jak sa do už upulne dokončilo (Čakal som 1hod a niekoľko min) dal som dokončiť. A nič sa nedialo
Ako mam dalej pokračovať ?
A ďalšia vec .. Ja mám win8 cracknutu ..
Čiže licenciu asi nemám ..
Proste chcem iba obnoviť systém aby v PC nič nebolo no nie nejde to nejaké súbory chýbajú aj keď som to už nainštaloval aj čakal 1 hod daco vždy to nejde ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Keď dam win8 s iso tak ide len by som chcel radšej win10 tak nwm
Vyberieš jazykovú verziu a vydanie (8.1 alebo 8.1 Pro, zaleží na ktorý z nich máš licenciu)
U novších PC/Notebookov s predinštalovaným Windows 8, 8.1 a 10 býva licenčný kľúč uložený priamo v biose, odkiaľ si ho systém načíta, takže je dosť možné, že nebude od teba vyžadovať licenčný kód.
Po úspešnom nainštalovaní Windows-u 8 / 8.1 môžeš ešte stále urobiť upgrade na Windows 10 zdarma ... (aj 5 mesiacov po oficiálnom ukončení
tejto akcie)
Ako mam dalej pokračovať ?
Čiže licenciu asi nemám ..
Proste chcem iba obnoviť systém aby v PC nič nebolo no nie nejde to nejaké súbory chýbajú aj keď som to už nainštaloval aj čakal 1 hod daco vždy to nejde ..