Ahojte moja 10 ročná sesternica Diana má 161 cm a 49 kg. Nie je to na 10 rokov nejako veľa? Má už aj boky a pás ako dospelá. čo môže spôsobiť príliš rýchly rast? No a rodičov nemá ani nejako vysokých. (mama 169 cm, otec 181 cm). čo to môže spôsobovať?
To ja som trpaslík 160 v štrnástich Závidím jej, nič jej nie je Moja sesternica je tretiačka a už má menzes, proste tie deti dnes strašne rýchlo dospievajú Ale no keď sa Ti to nezdá choďte s ňou k doktorke
Nestresuj. To je normálny fyziologický prejav puberty.
Moja sestra má 11rokov, výšku zhruba rovnakú ako Tvoja sesternica, len my máme opačný problém - vyzerá ako podvýživené dieťa z ulice, aj keď sa vkuse napcháva.
Na druhej strane, ja som už v jedenástich vyzerala ako štrnástka a nebrala som to nikdy ako nevýhodu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
2.gény
3.máš halucinácie a predstavuješ si, že tvoja sesternica je strašne sexy
a moja spolužiačka má 170 cm a má 12
gény nie sú iba mama a otec..ale aj starí rodičia, súrodenci rodičov.. atď
ťažko posúdiť,keď toho človeka nevidíme..
Moze to byt samozrejme ale aj nejakymi neprirodzenymi hormonalnymi vykyvmi tazko povedat...
Moja sestra má 11rokov, výšku zhruba rovnakú ako Tvoja sesternica, len my máme opačný problém - vyzerá ako podvýživené dieťa z ulice, aj keď sa vkuse napcháva.
Na druhej strane, ja som už v jedenástich vyzerala ako štrnástka a nebrala som to nikdy ako nevýhodu
ty si taká malá?
to je AJ dôsledok dnešnej doby..............
nezabúdaj, že v starom Grécku sa baby vydávali v 13-14.......a to trvalo až do stredoveku
takže aká predčasná puberta?!