Stalo sa vám už niekedy...že vás v noci zobudil telefón?
Hmmm mne sa to už párkrát stalo a teda zo skúseností si ho v noci radšej vypínam...ale aj tak mi to niekedy nedá.Čo keď sa stane niečo niekomu blízkemu a nebude mi to môcť povedať a podobne..
mne tak vyvolával nejaký úchyl... neviem či to bol niekto známy či neznámy lebo volal len z klírka ale keď som to začala ignorovať potom chvalabohu prestal... ale bolo to fakt nepríjemné, ešte aj kecal s takým zachrípnutým hlasom žeby to dobre znelo...
no ja zijem bez tejto vymozenosti 21 storocia..mobilu... takze problemy takeho nemam........... ale fakt radsej s tym oboznam policiu...istota je istota
chcem sa spýtať.........kto mi vie pomoct....obtazuje ma jedna psycho....nechce mi dat pokoj....vyhraza sa mi, ze ak sa snou nestretnem zajde mne do roboty....domov...a povie ze som sexoval snou....dvakrat....zistila si moju adresu podla znacky auta....co mam robit????
@crueltrue z toho si nič nerob to si vybíjala zlosť lebo som v jej téme "môžem sa ožrať keď beriem antibiotiká?" napísala že keby som mala také jebnuté decko tak ho odstrelím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov