@V3nty mam kamosa co je bachraty ako kk..t a frajeri ze ma biceps 40..ja mam 41 cm a to je rozdiel..moj kolega ma 37,5 a je silnejsi ako ja..a to je uz co povedat..
@Elmatro aaaaa ? správas sa ako mále decko , este si možme zacat pipiky obzerať
A ako si zistil že je silnejší ? zvyhne viac na biceps? alebo v pretlacaní ?
Inak ked posiluješ 4roky mohol by si vedieť že ruku tvorí z 3/4 triceps takže o biceps ani tak nejde Odborne sa to nazýva obvod paze a nie obvod bicepsu , ten nezmeráš
Dalej v posilovaní si musiš uvedomit či cvičíš objemku alebo silu . čiže telo z obsahom tuku 0,9% v tele bude mat biceps 50cm a ten co cvičí silu ma obsah tuku v tele 15% a biceps ma 40cm bude dvýhať vačšie váhy ako ten 50cm není sval ako sval
@V3nty ake mas zavazie na hrazde?ja 12,5 kg....nepis mi tu poucky...na bench davam 130 na drepe 140 ...mrtvy 160 a mam 83,4kg.....na bidze sa nudim a davam si tu trapne anketky lebo ma to bavi..
@Dconan jj to je jasná vec , niekde som videl clánok že tý 170cm chlapi su najlepší kulturisti , lahko naberaju svaly dobre viniknú, plus este niečo z génmy tam splietali (vid cibulu ci ako sa vola )
@V3nty jj presne tak - Dexter Jackson je nizsi odomna ma najych 167 alebo tak a je to cisty king ... ci uz z pohladu symetrie ale aj velkosti atd ... to iste Lee Priest preto som ja osobne spokojny s mojou vyskou 172
@V3nty jj neskutocne, on celkovo vyzera ako medved - podla mna eso bodybuildingu, a vraj sa chce vratit tento rok alebo tak nejak aj ked moj vzor je teraz Phil Heat jednoznacne akoze klobuk dolu co zatial dokazal
Pozývam všetkých čo posilujú na najlepšie diskusné forum www.bodybuilding-forum.sk . Naši odborníci / moderatori , odborní poradcovia , osobní treneri , majstri slovenska,europy ako aj majstrer sveta v kulturistike su vam pripravení odborne pomoct alebo poradit vo všetkom , čo súvisí s cvičením ... Pridajte sa k nám , nebudete lutovat ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
A ako si zistil že je silnejší ? zvyhne viac na biceps? alebo v pretlacaní ?
Inak ked posiluješ 4roky mohol by si vedieť že ruku tvorí z 3/4 triceps takže o biceps ani tak nejde Odborne sa to nazýva obvod paze a nie obvod bicepsu , ten nezmeráš
Dalej v posilovaní si musiš uvedomit či cvičíš objemku alebo silu . čiže telo z obsahom tuku 0,9% v tele bude mat biceps 50cm a ten co cvičí silu ma obsah tuku v tele 15% a biceps ma 40cm bude dvýhať vačšie váhy ako ten 50cm není sval ako sval
dobre ked sa chces hrat an císla
MMA - za 3sekndy som zlozil 110kiloveho borca
11vitaztiev 4 prehry (zatial neoficialne)
Najtvrdsia rana z pomedzi novacikov ....
Na to e cvicíš 4roky tak tie csla niesu horibilné
este ked si taký kulturista zabudol si napisať počet opakovaní a serii ale ak to je maximalka tak potom nič moc
len pre zaujimavost mam asi takyto
@11 nehovorím že si nula , ani som to nikde nenaznacil , len proste mi príde že sa chvastáš a hrozne moc ...
osobne keby som tlacil 130kg na serie tak to nikde nevypisujem , toboz nie na taketo forum a nehadam sa z deckami kdo je lepší ...
príde mi to ako stýl "moj dedo je tankista ta odjebe" a "moja starka je tajný agent KGB , ta zabije" ....
Asi iba tolko