Ahojte, ja viem, že tu je už isto veľa dotazníkov k záverečným prácam, ale kúštik sa pozrite aj na tú moju, prosím.
V prvom rade vás poteším tým, že sa to týka iba obyvateľov alebo ľudí, ktorí (ne)pravidelne navštevujú bratislavskú mestskú časť Devínsku
@jurito tak to si dobre na tom, tak zas DNV je veľká časť, ja som tri roky bývala v Petržalke a tiež som v niektorých častiach nebola a do niektorých som sa dostala čistou náhodou, keď som sa stratila.
dopice, kurva, ja mam spravene ovela viac na diplopmovku ako nejaku pojebanu anketu a aj tak hrozi, ze to nedam, lebo toho je zatial malo -.-
jebat tie vase odbory
@piter09 ved ale ona robi navrh na revitalizaciu toho parku to je prijemna tema podla mna, hlavne celkom prinosna a to ze ma tuto anketu nemusi znamenat ze je to jedina vec ktoru pre to urobi
nesmies sa jedovat na inych za to ze tebe sa nedari ved kazdy moze studovat co chce a jasne ze od narocnosti studia a odboru celkovo sa odvija narocnost zaverecnych prac
@ tikalok@ h8u @ bjur jaj, sorry, ja som to neprecital cele, nevedel som, ze sa jedna o revitalizaciu a bol som trosku opity namiesto toho, aby som robil diplomovku
@jurito ja tiež skoro každý, ale nie som istý či by som ťa spoznal a ak áno tak by som si asi nebol istý že si to fakt ty, musíš si všimnúť ty mňa, to je jednoznačnejšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
jebat tie vase odbory
nesmies sa jedovat na inych za to ze tebe sa nedari ved kazdy moze studovat co chce a jasne ze od narocnosti studia a odboru celkovo sa odvija narocnost zaverecnych prac
@piter09 a kto povedal, že som ešte nezačala, veď ja výkresy rysujem a nezadžubávam sa vo worde.
No i tak, veľa šťastia! Ale to dáš, tak sa posnaž.
@bjur co studujes?