ahoj ľudia,pomocou mojej kamarátky som začala oveľa viac jesť ako inokedy a taktiež sa to preukazuje na mojej váhe,vždy som bola sama zo sebou spokojná,až kým som nespoznala ju ( ako kamarátka je naozaj fajn! takže nič v zlom ) ale čo sa týka jedenia...:/
zacni sportovat a postupne sa obmedzuj pri jedle, to urcite zvladnes a popri sporte si zasa nemusis davat az taky pozor na to, co zjes
ja som si presla uz viacerym schudnutim a neskorsim pribratim a asi pred 3-2 rokmi som sa tiez zacala prejedat a potom som si povedala, ze s tym skoncim, zacala som sportovat, mala som stale mensiu potrebu sa prejest a nasledne som schudla mozno aj 10kg a rifle co som nosila pred 2 rokmi teraz oblecie mama, mne su giganticke
a dnes uz vobec nemam pocit, zeby ma jedlo ovladalo a na sport som si urobila velky navyk
@chevro ona ma vždy lákala aby som jedla veľa pretože som bola "veľmi chudá" aspoň v jej očiach viac krát ma až "dotlačila" aby som niečo zjedla a zjedla som aby som mala od nej pokoj... stále domňa hučala a aj hučí nech jem! má na tom väčšiu zásluhu ako si myslíš samozrejme je to aj moja vina nevravím že nie,ale nebyť jej som tam kde som bola...
@11 picoviny. keby mi niekto tlacil nieco co nechcem tak mu naplujem do oka a idem dalej. nehadz vinu na inych kvoli tomu ze si slaby clovek a nechas sa zlakat.
tak sa nejak skús vrátiť k starým stravovacím návykom (viem že ono to bude asi zo začiatku ťažké) a popri tom športuj, hýb sa....Veď pokial si mala predtým postavu dobrú a je to celé len kvôly tomu že si zrazu začala prežierať neni nič jednoduchšie než s tým prestať. Zober si napríklad ludí, ktorý sú pri sebe od mala a majú chuť s tým niečo robiť. Tí sa musia snažiť oveľa viac ako ty, ktorej by len bolo treba vrátiť sa k starým návykom.
@nikolety23 počuj, ty si sa rozhodla zaspamovať totálne celý birdz fórami o tvojom živote, kamarátoch, učiteľkách a pod.? lebo ak hej tak sa ti fakt darí
prípadne dopadneš ako ja že si budeš na lyžičku vytláčať kečup, dáš si jednu lyžičku na raňajky, jednu na obed a jednu večer a ešte sa potľapkáš po kostiach jak popiči si sa nažrala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ja som si presla uz viacerym schudnutim a neskorsim pribratim a asi pred 3-2 rokmi som sa tiez zacala prejedat a potom som si povedala, ze s tym skoncim, zacala som sportovat, mala som stale mensiu potrebu sa prejest a nasledne som schudla mozno aj 10kg a rifle co som nosila pred 2 rokmi teraz oblecie mama, mne su giganticke
a dnes uz vobec nemam pocit, zeby ma jedlo ovladalo a na sport som si urobila velky navyk
ale ty vážne, cvič keď budeš chcieť jesť
alebo začnite s kamoškou chodiť do fitka
prípadne dopadneš ako ja že si budeš na lyžičku vytláčať kečup, dáš si jednu lyžičku na raňajky, jednu na obed a jednu večer a ešte sa potľapkáš po kostiach jak popiči si sa nažrala