Ako je podľa vás najlepšie chrániť počítač mať jeden antivírus, napríklad NOD32, alebo používať viacero antivirákov naraz...samozrejme takých čo sa medzi sebou nehádajú...Ja mám napríklad teraz naraz spustenú aviru,avg,ad-aware a windows defender...tie po
Ja využívam už roky toto schéma: Antivirák, nejaký lepší NOD32 alebo AVIRA k tomu firewall (windows firewall zan nepovažujem) mám Agnitum outpost firewall alebo Outpost security suite a firwall na routeri zapnutý...a som s tým spokojný
uff.. ja mám tuším iba jeden.. asi nod... neviem... a to tiež mi vždy vyprchá dáka zmluva či čo.. a ešte som nemala žiaden vírus a pritom sťahujem jak ďábel..
Rozpráva sa programátor s iným programátorom:
- Počúvaj, minule som spoznal takú škaredú ženu, že keď mi posielala fotku cez e-mail, odchytil ju antivírus.
Záleží to na tom ako využívaš internet . Pokiaľ sťahuješ z internetu množstvo dát zo zdroja, ktorý nie je príliš dôverný (myslím rôzne pirátske verzie programov), tak odporúčam antivírusový program. To máš ako na pracovisku „bezpečnosť je pri práci prvoradá“.
Pokiaľ si používateľom, ktorý iba internet využíva na ťahanie hudby, pozeranie stránok, tak stačí ti nejaký spyware program.
Mala som Nod32 ale momentalne mi nefunguje aktualizacia nakolko nemam pristupove heslo... tak som to vyriesila AVG-ckom...
Ked bude cas doriesim Nod32 nakolko som s nim velmi spokojna...
@14@andrejkaza - ja by som chcel taký antivírus, ktorý by pri načítaní birdz fór odchytil tvoje komenty s nulovou hodnotou (sú odveci. neprispievajú do diskusie. všimla si si?).
@0 - hmm... budete sa smiať, ale...
Antivírák - žiadny (vypnutý aj windowsácky)
Firewall - žiadny (vypnutý aj windowsácky)
Antispyware - Lavasoft Ad-Aware + Spybot Search&Destroy
(Rezidentná ochrana pri oboch vypnutá).
Každé cca dva týždne zaktualizujem, preskenujem, vyčistím, imunizujem, a od kúpy (cca pol roka) som nemal najmenší problém.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Od nainštalovania SpyBot mi síce ide počítač neskutočne pomaly, no našiel o 117 spywarewov viac než sám NOD
ale pre windows asi naj je Kaspersky popripade NOD 32
- Počúvaj, minule som spoznal takú škaredú ženu, že keď mi posielala fotku cez e-mail, odchytil ju antivírus.
ESET Smart Security 4.0.68.0
SUPERAntiSpyware Free Edition
Spyware Doctor
Spyware begone
Windows defender
Pokiaľ si používateľom, ktorý iba internet využíva na ťahanie hudby, pozeranie stránok, tak stačí ti nejaký spyware program.
Ked bude cas doriesim Nod32 nakolko som s nim velmi spokojna...
» www.dsl.sk/article.php?art...
Ja osobne mam AVGecko.
Ja pouzivam comodo internet security a som spokojny, ale v podstate mi AV netreba, na windowse nerobim nic, len hram CS.
@0 - hmm... budete sa smiať, ale...
Antivírák - žiadny (vypnutý aj windowsácky)
Firewall - žiadny (vypnutý aj windowsácky)
Antispyware - Lavasoft Ad-Aware + Spybot Search&Destroy
(Rezidentná ochrana pri oboch vypnutá).
Každé cca dva týždne zaktualizujem, preskenujem, vyčistím, imunizujem, a od kúpy (cca pol roka) som nemal najmenší problém.