Čoraz častejšie počuť o zbytočnosti očkovania až škodlivosti očkovaní ako u ľudí aj u psov mňa zaujíma váš názor na očkovanie psov. Budem rada keď hodíte aj nejaký komentár
Ja som doteraz stále dala očkovať svojich psov ale v poslednom čase sa som sa dopočula že to očkovanie neochráni psa pred tou chorobou a taktiež že má vela nežiaducích učinkov
ta naše psy sme brali furt len na to povinné očkovanie čo dojde veterinár do dediny ku pošte, sa vyhlási v rozhlase že sa očkujú psy a všetci tam s psami idú a je tam strašný cirkus.
tak ja osobne psa nemám, ale otec má 2 a chodia pravidellne. ja mám fretku a aj s tou chodím... podla mna to je dobré... už len kôli tej besnote... ked som bola malá hryzol ma neočkovaný pes a musela som tyžden ležať v nemocnici pre podozrenie.... -,- takže tak...
@marleymt jj, šak bežná vec, jak ináč zabezpečíš žeby všetci tí ľudia čo majú psa voľakde v klietke alebo na reťazi pri dome a možno nemajú ani auto a v živote ho nezoberú do veterinára proste ho zaočkovali aspoň proti besnote?
Proti besnote musiš lebo je to dané zákonom.i ked my teraz trosku meskame ale to kvoli antibiotikam.podla mna je ockovanie dobre,lebo nikdy nevies co sa stane
proti besnote chodíme a má ešte nejaké ale už neviem aké a asi to spravíme tak, že bude k nám chodiť veterinár lebo naša sa strašne bojí u veterinára ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov