Skor by ma zaujimal nazor na dvojicky. toto je absurdna kokotina s tym ockovanim, chori ludia s chorymi hlavami vymyslaju chore kokotiny.
Jasne, podme sa neockovat, aspon skor vykapeme.
@ewkaa No ved ja som čo sa tohto týka naklonený viac na stranu očkovania,i ked niektoré tie prípady vyvolávajú v človeku obavy,ale celkovo to beriem tak,že je to bezpečné- v porovnaní s inými nebezpečenstvami, ktoré na deti alebo celkovo ludí číhajú.
Nechcel som reagovať lebo viem že... ale nič.
Ale nedá mi to.
Čo pre teba znamená konšpiračná teória o očkovaní?
To že z neho môže byť autizmus? Alebo že môže spôsobiť vážne zdravotné problémy, v špeciálnych prípadoch aj smrtelné?
Pretože ak áno tak mám pre teba novinku: konšpirácia je to iba na Slovensku.
Vo všetkých štátoch (dokonca aj v tých kde očkovanie už nie je povinné) sa platí odškodné za dojebanie zdravia, v USA v roku 2015 dosiahli tieto odškodné dohromady až neuveriteľných 3 miliardy dolárov!!!!!!!
Takže to čo celý svet považuje za fakt je konšpirácia? To za čo sa oficiálne platí odškodné???
Ale chápem súdruhom Slovákom uzavretých vo svojom ficolande to nevysvetlím. Lekár povedal že sa to nedá potvrdiť ani vyvrátiť a vyjebaní kokoti bez chrbtovej kosti ďalej nadávajú na ľudí čo nedajú dieťa zaočkovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
korelácia nie je kauzalita.
očkovací konšpirátori ohrozujú existenciu celej civilizácie.
Jasne, podme sa neockovat, aspon skor vykapeme.
Ale nedá mi to.
Čo pre teba znamená konšpiračná teória o očkovaní?
To že z neho môže byť autizmus? Alebo že môže spôsobiť vážne zdravotné problémy, v špeciálnych prípadoch aj smrtelné?
Pretože ak áno tak mám pre teba novinku: konšpirácia je to iba na Slovensku.
Vo všetkých štátoch (dokonca aj v tých kde očkovanie už nie je povinné) sa platí odškodné za dojebanie zdravia, v USA v roku 2015 dosiahli tieto odškodné dohromady až neuveriteľných 3 miliardy dolárov!!!!!!!
Takže to čo celý svet považuje za fakt je konšpirácia? To za čo sa oficiálne platí odškodné???
Ale chápem súdruhom Slovákom uzavretých vo svojom ficolande to nevysvetlím. Lekár povedal že sa to nedá potvrdiť ani vyvrátiť a vyjebaní kokoti bez chrbtovej kosti ďalej nadávajú na ľudí čo nedajú dieťa zaočkovať.