ja som očnú jogu tiež skúšala ale velmi nepravidelne čiže výsledky sa ani nedostavili, a som krátkozraká.
Očná joga je vlastne cvičenie s očami, napríklad jedno základné je že sa pozeráš na 5 sekúnd do strán do prava a potom do lava, dole a hore, a niekolko krát to opakuješ.
Alebo pozeranie sa do slnka zo zavretými očami...
alebo jedno počítačové - nepozerať stále na obrazovku ale raz za čas von z okna alebo na nejaký vzdialený predmet.
sú rozne cvičenia na to.
Vraj to pomáha rozhýbat očné svaly čím vlastne može pomoct dosiahnuť lepší zrak.
Očná joga pomáha, ale chcelo by to cvičiť pravidelne, a to sa odo mňa čakať nedá Ešte strašne dávno som dostala od mojej očnej kazetu, kde nejaký priteplený týpek rozpráva o tých cvikoch.. pozeráme hoooore, potom dooole, a hooore.. Ale je to lepšie na nejakú hypnotickú seansu ako na zlepšenie zraku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Očná joga je vlastne cvičenie s očami, napríklad jedno základné je že sa pozeráš na 5 sekúnd do strán do prava a potom do lava, dole a hore, a niekolko krát to opakuješ.
Alebo pozeranie sa do slnka zo zavretými očami...
alebo jedno počítačové - nepozerať stále na obrazovku ale raz za čas von z okna alebo na nejaký vzdialený predmet.
sú rozne cvičenia na to.
Vraj to pomáha rozhýbat očné svaly čím vlastne može pomoct dosiahnuť lepší zrak.
celkom dobré toto forum, asi zasa začnem
mimochodom, tiez skusim... vyzera to slubne a neuskodila by mi mensia pomoc a ked nepomoze, nevadi, ale mohlo by
» www.zdravie.sk/sz/forum/510/0/...