Je tu niekde na tejto stranke napisane ze prispievat tu mozu ludia len starsi ako 18 rokov?? Nie?? ..no myslela som si..tak preco sa tu kazdy stazuje na sproste temy? Akoze ked pridem do nejakeho fora tak mi je jasne ze nie vsetky diskusie mi budu po vo
hej, aj ja si myslím, že 1ka má pravdu.. na takom princípe fungujú moje segry, čo majú 15-skôr akoby mali použiť mozog trochu, tak sa spýtajú aj totálne kraviny..
tu ide o zaklady logickeho uvazovania pre boha ako sa niekto moze spytat ci pri sulozeni dostane chalan aids ked ani jeden nie je nakazeny ? sak to je vrchol mam pocit ze ta diskusia bola vyslovene zalozena pre to aby zo seba pripadne mozno aj za kamosov/kamaratkin nick urobil idiota aspon mne sa to tak zda... dalej 50% debilnych tem by ani nemuselo vzniknut keby niekto nebol lenivy pohnut koleckom na mysi a pozriet si starsie diskusie...
Misulka1: ale vedia, len su take lenive, ze sa im nechce. to je presne o tom, čo píše Typek, je to lenivosť a navyše, mňa spomínaná diskusia s aidsom tak dostala.. veď to je do neba volajúca alebo hlúposť, alebo si to pomenujte ako len chcete..
Ja som sa zaregistrovala pred 3 dnami,uz teraz ma trosku prekvapuje to,ze skoro vsetky temy su na jedno kopyto a na skoro vsetky odpoveda okolo 10 ludi,tak to nie je diskusia,teda aspon nie v pravom slova zmysle.Je mi luto,ze to musim pripustit,lebo aj ja som jedna z tych,pre vas hlupych 16rocnych,ale tieto temy nam vazne robia hanbu...Potom sa necudujem,ze mate o nas taku zlu mienku,ked sa tu riesia taketo "problemy"...Tak prosim,nehadzte nas do jedneho vreca!
Tato stranka je pre deti, teenagerov a mladych ludi do 26 rokov. Toto je stranka urcena pre mladych! Toto je stranka urcena pre 10 rocnych, 11 rocnych, 12 rocnych, 13 rocnych, 14 rocnych, 15 rocnych, 16 rocnych, 17 rocnych, 18 rocnych, 19 rocnych, 20 rocnych, 21 rocnych, 22 rocnych, 23 rocnych, 24 rocnych, 25 rocnych, 26 rocnych...
A kazdemu sa tu paci daco ine. Mozno urobime nejaky filter ze "stranku, kde budu nove veci, pre moju vekovu kategoriu" a tam to bude mladsim ukazovat co pisu mladsi, starsim, co pisu starsi... Ale vsetko je ok. Teenagerske diskusie tu chceme, lebo toto je teenagersky portal, rovnako tu vsak mozu pisat aj vysokoskolaci, alebo aj ti, co este nie su teenageri, kazdemu sa paci daco ine, kazdeho zaujme nieco ine. Ani mna nezaujme 2/3 clankov na blogoch, alebo 2/3 diskusii a co? Nikomu nebudem nadavat, lebo niekoho ineho to zaujme...
suhlasim s Misulka1, nenadavajte si... Je tu zakazane nadavat su, nie je zakazane pisat trapne veci, alebo veci, ktore nezaujimaju vsetkych, lebo nic nezaujima vsetkych...
od 18 rokov...mam na pocitaci naistalovane take ze Avira WebProtector a predstavte si, zakazalo mi to Birdz hned od zaciatku...tak som to musel nastavit...neviem, co je na birdzi take strasne...zaradilo to do kategorie ze Sex, Nudity :-]]]
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A kazdemu sa tu paci daco ine. Mozno urobime nejaky filter ze "stranku, kde budu nove veci, pre moju vekovu kategoriu" a tam to bude mladsim ukazovat co pisu mladsi, starsim, co pisu starsi... Ale vsetko je ok. Teenagerske diskusie tu chceme, lebo toto je teenagersky portal, rovnako tu vsak mozu pisat aj vysokoskolaci, alebo aj ti, co este nie su teenageri, kazdemu sa paci daco ine, kazdeho zaujme nieco ine. Ani mna nezaujme 2/3 clankov na blogoch, alebo 2/3 diskusii a co? Nikomu nebudem nadavat, lebo niekoho ineho to zaujme...
2misulka: správne, je rozumnejšie nereagovať ako nadávať. ale ak už si dotyčný nevie pomôcť inak, záleží na tom, akým štýlom to podá..
urážať je úbohé
EQ