@Ossian55 ak mas pochybnosti o tom, ci svoju "milu" uz mozes poriesit, tak ju neries... Ehm. tusim odkedy bude mat papiere ale niesom si isty... raz to bolo 14 potom 16 medzitym 15.... nabuduce skus google.sk alebo sa povrtaj v zakonoch SR...
omg ... ale ty nedostanes ani tvoja holka v den svojich 15 abo ktorych narodenin peciatku na celo ze mozes sexovat ... proste ked ju ces pretiahnut ta to urob neh mas aj 4 roky....
nechcem sa starať a nemám rád toto tu.. ale ak majú pohlavný styk dvaja mladší ako 15 rokov nehrozí im postih, pokial jeden z aktérov má viac ako 15 rokov a druhý menej, nech už je to hocijaké pohlavie je to považované za sexuálne obťažovanie maloletých, pokiaľ majú obaja viac ako 15 rokov nikto sa nebude starať
@hajzelodkosti vydim ze zase si sklzol na cestu primitivizmu. ostatne tento tvoj koment svedcii o arogancii, nafukanosti........, takze invektiva si nechaj pre svojich blbich kamaratou, dobre?!
hej, a preco nie? ved aj ten v komente @39 to pise, takze sklapni.
@hajzelodkosti inac som si vsimol aj inde tvoje posledne komenty a....ako neviem oco sa tu snazis, ci zaujat alebo co. ale mne to pride ako snaha o urazanie ludiii. mas 22 rokou, aj ja 17, ale od 22 rocneho dospeleho muza bi som ocakaval slusne, korektne vyjadrovanie. ale asi prostredie v ktorom zijes (petrzalka) robii svoje. lebo si pametam, a nieje to tak davno, ze sa dalo z tebou aj normalne,slusne diskutovat. ale vydim ze tvoja uroven z vekom postupne upada. potom mi je ale zahadou naco sa vyjadrujes, ked pre teba su to hluposti. ako fakt neviem. mozno daco v praci sa ti nedarii, alebo v skole, alebo v medziludskich vztahoch, ze v poslednom case si nejaki .....iniii ako si byval. mozno si bol aj predtym takii, a ja som si to len nevsimol, mozno, neviem.
ps. a bud taki laskavy, a nereaguj namna a co pisem, ale na temu. vdaka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
"Ked mate obaja do 15 tak mozete"
aha takze ked maju 13 tak mozu?
hej, a preco nie? ved aj ten v komente @39 to pise, takze sklapni.
ps. a bud taki laskavy, a nereaguj namna a co pisem, ale na temu. vdaka.