@8 tak ako on si ho môže nechať na pamiatku, môže ho dať... malému synovcovi, čo ja viem ale proste si neviem predstaviť, čo by som robila s plyšákom, ak by mi ho takto vrátil...
oúú tak to ste museli mat vazny dovod na rozchod ked ona ti urcite pred tymi dvoma dnami dala plysaka z lasky a o dva dni bol koniec, mozno ze sa este date dokopy neze mu odrezes hlavu lebo potom uz vobec sa to nevrati do normalu
niečo také nikdy nevyhadzuj...za nejaku dobu sa an tu hračku pozrieš a zaspominaš si...ae naozaj nikdy nevyhadzuj niečo od svojj byvalej lasky...a v žiadnom pripade to nevracaj..to vie riadne ubližiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
tak podľa toho aky to bol rozchod.. ak to skončilo kamaratstvom.. tak si to nechaj.. ale ak sa už nechcete ani vidieť.. tak jej ho asi radšej vráť..
alebo jej pošli iba hlavu z toho plyšáka
» www.birdz.sk/webka/deadlance...
@2 naopak, ona dala a ona prestala, pozri moju diskusiu dozvieš sa viac
@5 a čo ja s ním? len spomienky nič viac
@7 poslala ma do pi..e, takže asi vrátiť?
@1 4 miernejší rozchod to nebol, pozri fakt diskusiu, tam sa to tak krásne všetko dozvieš
for all: tie nápady dať psovi, podpáliť, spraviť woodu rituál sú dobré
len pozrite moju diskusiu, tam pochopíte ako to bolo, dik
Ja mám všetky darčeky od ex na poličke, výstava trofeji muhuhehehe
a k tomu rozchodu... nevedel som že to si ty s tej diskusie... toho plyšáka fakt radšej darovať do detského domova ako spáliť...
@veryhappyhippo tiež pravda, že zvieratkám sa ubližovať nemá, aj keď sú z plyšu...
for all: Mal som v pláne po 100 hlasoch sa presne vyjadriť, že aký bude jeho osud. Ale asi 100 hlasov nebude, vysoko je tá latka či nie?
@djdaniels no hej, zbierka plyšákov, prvý a posledný
Ja by som ho asi vrátila...
aspon ušetrís na jednom darčeku