hľadám niekoho ochotného ... kto študuje alebo študoval Estetiku v Prešove, alebo v Nitre .. a kto by mi poradil.. vôbec neviem čo mám čakať na talentovej skúške.. teda zhruba tuším.. ale veľmi by som sa potešila ... presnejším informáciam... hľadala som
@strommen2428 ked ta niečo nebavi tak ti nepomoze ani ze vystudujes.. informatiku ... nemusi ta to traapiť ale dakujem aj ludia bez prace musia byť.. keby niečo
@missworld ... ked uz estetiku tak potom skor odporucam ucitelstvo akademickych predmetov v dvojkombinacii...mozes si to nakombinovat napriklad s nejakym jazykom ( cudzi, slovensky..) dejepisom alebo vychovou k obciastvu, etikou a hned mas sirsi zaber ..nikde nie je napisane ze s tym musis ucit....skoda ze su na estetike najma dejiny umenia a nie aranzovanie kvetin...ach jaj.. ja si davam do nitry tiez estetiku v dvojkombinacii a nie su tam ani prijimacky kdezto pri samotnej estetike ich tam mas
@missworld ...to neje o tom ze ti ideme daco komentovat ...ale tak realne sa zamysliet urcite neni od veci ...ked uz tak to urobit ako to napisala kolegyna ...urcite medziodborovo ... predsa za kazdym rozhodnutim hladam nejaky ciel ...asi by si nechcela 5 rokov studovat estetiku aby si potom ostala na urade prace ze ? ...ale je tu moznost ze koncis gymko ? ...a nevies co robit ? ...
@beaurebelle ....rozmyslala som nad tym ale jedine co by slo do uvahy je anglina... a tak sa mi nechce... ...prave ..rozmyšlala som už aj nad tým... myslim ,ze prijimacky by nemali byt nieco co ma odradí... len by sa mi lepšie spalo ... keby som vedela aspon tak zhruba.. .. čo od nich čakať.. ty už končíš tento rok? ... ja som rozmyslala o Prešovskej univerzite.. a ukf,,.. a záver mi nie je doposial známy zatiaľ..
@strommen2428 .. končím gymko a chcem študovať estetiku..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ja som neprosila o okomentovanie... mojho vyberu... ^_^ ak si niekto nevšimol...
@strommen2428 .. končím gymko a chcem študovať estetiku..