Pravdepodobne tym presiel kazdy, kto je dlhodobo registrovany uchadzac o zamestnanie na UPSVaR...teraz to caka jedneho clena mojej rodiny a ten ma silnu vieru v to, ze ked zalozim toto forum, ze sa tu najde niekto, kto tym presiel tak teda, je tu niekt
Dobre forum ( aj mna to zaujima ) ale toez druha vec co ma zaujima, ze ako dlho tam musi byt clovek zaregistrovany aby sa s tymto stretol...a ci sa to neda aj nejako inak podstupit nez byt tam prave tu dobu ked to ma teda casovy predpis. Asi to vies, ked tam mas clena rodiny.
ja ked som bol na urade tak jedine co pre mna urobili bolo to ze som dosiel raz na polhodinu na urad kde sme sa stretli asi 15ti nezamestnani a zenska z uradu nam rozpravala o tom ake to je dneska tazke s uplatnenim a potom sa kazdy musel predstavit a povedat co studoval a picoviny. ale co sa rozumie pod odbornymi poradenskymi sluzbami to fakt netusim : )
@moonbeam myslím, že sa nemá čoho báť. je to len absolútna formalita, neodhryznú mu z nosa
je to len o tom, že je taký zákon a robí sa to preto aby sa akože nejako riešili dlhodobo nezamestnaní, hoci je to reálne tak, že v tejto dobe ked práce nie je to také jednoduché nie je.
bude to len o tom, že mu povedia aké má možnosti, oboznámia s tým, že má možnosť absolvovať kurzy, že je možnosť dobrovoľníckej činnosti, ak je mladší, že existuje absolventská prax a tak dalej.
ale určite ho k ničomu nútiť nevedia, sami dobre vedia že napríklad tá absolventská prax nič nevyrieši a takisto že tie kurzy čo organizujú úrady práce sú neperspektívne a nikomu nepomôžu pri uplatnení,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
je to len o tom, že je taký zákon a robí sa to preto aby sa akože nejako riešili dlhodobo nezamestnaní, hoci je to reálne tak, že v tejto dobe ked práce nie je to také jednoduché nie je.
bude to len o tom, že mu povedia aké má možnosti, oboznámia s tým, že má možnosť absolvovať kurzy, že je možnosť dobrovoľníckej činnosti, ak je mladší, že existuje absolventská prax a tak dalej.
ale určite ho k ničomu nútiť nevedia, sami dobre vedia že napríklad tá absolventská prax nič nevyrieši a takisto že tie kurzy čo organizujú úrady práce sú neperspektívne a nikomu nepomôžu pri uplatnení,