Neviem či som to zaradilo do správnej témy...ak nie, tak sa ospravedlňujem.
No ale...ide o to, že som sa prednedávnom zoznámila s veľmi milým chalanom. Čím viac času s ním trávim, tým je mi s ním lepšie. Je jednoducho úžasný. Na moju veľkú smolu to
chalan ktorého možno o mesiac alebo dva sratíš lebo zistíš že nie je ten pravý alebo štúdium ktoré ti prinesie vedomosti ktoré budeš môcť zúžitkovať po celý život.
Predchádzajúce vety hovoria sami za seba ale nemusí to tak byť.
Sama musíš vedieť. Ale podľa môjho skromného názoru to bude len nejaké letné poblúznenie ktoré nevydrží pridlho. A preto by som volil radšej štúdium.
ale nie, vazne , stretnes este vela chalanov a presne to iste si budes mysliet , teraz to nie je len pcoarovanie , je to neico hlbsie, a vies jak sa hovori, zide z oci, zide z mysle..good luck
@pawlo , o tom, aby som neišla študovať ani neuvažujem. Dostala som štipendiu a ak sa dožijem konca augusta, tak určite odchádzam. Teraz mi však ide o to, že neviem ako sa mám voči nemu zachovať a správať.
@ancovicka - Štipendium ber desiatimi prstami - teš sa ako len môžeš! JE to pre teba pocta - reprezentuj Slvoensko.
Skús sa z ním v pokoji porozprávať o svojom štúdiu a o vašom priateľstve - vyjasnite si niektoré veci - a určite pochopí - samozrejme pokiaľ je aspoň trocha rozumný.
ides studovat do zahranicia. je to tvoj kamarat alebo co? mzete medzi sebou komunikovat aj cez net. vsak vsetko sa da kompromisi. zahodit dobreho cloveka len pre to, ze ides studovat do zahranicia? Vsak tam nejdes sotat na vecnost. urcite prides aj domov cez pradzniny na vianoce. Ide len o chcenie. kto nechce spravnu cestnu(riesenie) nikdy nenajde.
nazor ze skola a vedomosti su prednejsie ako niektori ludia nie je tak uplne spravny...to casom zistis..mozes mat skolu, vsetky peniaze sveta, ale bez priatelov, bez lasky to nestoji za nic..ver mi..kasko napisal ze treba hladat kompromis..ja s nim suhlasim..ja si myslim ze vo dvojici sa da zvladnut vsetko
ja maaaam krasny napad ..... TRES TEQILAS >>>PORFAWOR.... ty pica sak neni jediny chlapec na svete. stejne budes s nim 3 roky a nakonec ti bude lest na nervi tak jak to je vzdy""
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Musíš si vybrať buď :
chalan ktorého možno o mesiac alebo dva sratíš lebo zistíš že nie je ten pravý alebo štúdium ktoré ti prinesie vedomosti ktoré budeš môcť zúžitkovať po celý život.
Predchádzajúce vety hovoria sami za seba ale nemusí to tak byť.
Sama musíš vedieť. Ale podľa môjho skromného názoru to bude len nejaké letné poblúznenie ktoré nevydrží pridlho. A preto by som volil radšej štúdium.
ale nie, vazne , stretnes este vela chalanov a presne to iste si budes mysliet , teraz to nie je len pcoarovanie , je to neico hlbsie, a vies jak sa hovori, zide z oci, zide z mysle..good luck
Skús sa z ním v pokoji porozprávať o svojom štúdiu a o vašom priateľstve - vyjasnite si niektoré veci - a určite pochopí - samozrejme pokiaľ je aspoň trocha rozumný.
neviem si predstavit co by som robila, ale skola bola vzdy na prvom mieste..a to by som radila aj tebe..
samozrejme, ze ako uz niekto vyssie spominal-treba cas, nevies co sa z toho vyvinie..zatial sa nicomu nebran...
Škola je najdôležitejšia ako som už spomínal vyššie.