no odfarbovaciu farbu maximalne 45 minut v odporúčaných prestávkach 4 týždne, prv bude taká ostro oranžová možno na taký 4 pokus bude blond ale pokiaľ chceš hnedú stačí iba raz ale k vlastnej farbe sa nedopracuješ
no vyzera to otrasne a taká no ty chceš taku svetlo hnedú ta by ti v pohode aj po prvom poriadnom odfarbení chytila lenže to je tak pri hlave to budeš mať biele stred vlasov oranžový a končeky zase biele videl som to už niekoľko krát
zalezi od toho aku mas kvalitu vlasov dievca zlate.. ja mam vlasy uplne super. nosim ciernu skoro stale ale sem tam mi prepne a zmenim farbu na chvilu. a isla som z ciernej na blond. aj melirovanim aj peroxidom a vlasy mam zdrave stale kadernicka nevychadza z uzasu.. takze nechaj si to trocha odrast nechaj si to premelirovat a malo by to byt okay postupne je asi najlepsie ako prejst z ciernej na bleduu
no ja neviem....ciernu by som si nikdy nedala lebo potom sa to zle odfarbuje...radsej len nieco take ako tmavo hneda....ale ja budem o chvilku zlatovlaska
a budeš plznúť ešte viac....keď u mňa budeš spať...ani sa nečeš inak minule si nám minula lak na vlasi a Adi si udrbala šecky sponky...ako to čo má byť?? som myslela, že aspoň 2 si nehala.
Nerob to sama. Nechaj si to urobiť kaderníčke. Mňa odfarbila kaderníčka s čiernej, ktorá m zničila vlasy na úplnu blond. Napriek tomu, že každý hovorí, že je to vlasový ničiteľ mne to pomohlo a vlasy sa mi obnovili a zregenerovali a hlavne zhustli.
kveni:no áno aj ja som si všimla, že moje vlasy sú teraz na tom omnoho lepšie no odfarbovala som ich sama a bolo to dosť divné,tak som si ich zafarbila na hnedo a už to nechám vyrásť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Najlepšie by bolo trochu počkať, kým ti tá čierna farba trochu zbledne, ale čakať sa ti asi nechce