Neustále sa mi zapĺňa voľné miesto v mobile súborom thumbdata potom mi veľa vecí nefunguje a keď ho zmažem tak mi stále zobrazuje že je priestor zaplnený potom ho reštartnem a mobil vytvorí zase iný súbor v priečinku LOST.DIR ktorý zaplní pamäť ... vymaže
@77hanes77 No ten súbor čo sa vytvára zaplní všetok voľný priestor napr. ak je to 250 MB tak všetkých 250 MB zaplní ak je to 1GB tak zaplní 1GB ak 2GB tak 2GB atď. APS mám Flash Player, Age of wind 3, Alien hive, Autostarts, Baterka, Clean Master, CM Browser, CM Security, Deer Hunter 2014, DualScreen, ES file explorer, Filmon live tv, halo, Hľadanie slov, Ice age adventures, Learn piano, eset antivírus, mp3 cutter&ringtone;, MX player, skype, super su, temple run2, timely, wifi analyzer, a potom ešte predinštalované firmou sony.
@creeson Clean Master a podobné kraviny zmaz ... Rovnako aj CM Security
A navyše, ten mobil má malú internú pamäť ... 1,6 GB je výlučne pre aplikácie + 4 GB je pre data a údaje ku aplikáciam ..
Takže žiadne náročne niekoľko stovák MB až jednotiek GB neodporúčam inštalovať ...
Pri presune aplikácie na SD kartu sa ti presunie iba časť z nej .. zvyšok ostane v pamäti telefónu (dá sa to riesiť ROOT + app2sd)
@77hanes77 Ďakujem ti za zreferovanie toho aký mobil vlastním viem čo som kupoval Lenže tu neide o to že nemám dostatok miesta ale o to že sám Android vytvára súbor ktorý to miesto vyplní do posledného bitu. Ja si pravidelne premazávam internú pamäť a mám dostatok miesta na hocičo potrebujem dochvíle kým mi to Android nezaplní. SD kartu v mobile nemá žeby to vyriešila? Jedná sa o toto » androidforums.com/threads/dcim-th...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
alebo si si tam nahrával custom ROMku ?
A aké aplikácie máš nainštalované ?
A navyše, ten mobil má malú internú pamäť ... 1,6 GB je výlučne pre aplikácie + 4 GB je pre data a údaje ku aplikáciam ..
Takže žiadne náročne niekoľko stovák MB až jednotiek GB neodporúčam inštalovať ...
Pri presune aplikácie na SD kartu sa ti presunie iba časť z nej .. zvyšok ostane v pamäti telefónu (dá sa to riesiť ROOT + app2sd)