@chevro ak niekto po rozchode dáva na net fotky ktoré boli určené len danej osobe tak je to úbožiak/úbožiačka a raz sa mu to všetko vráti ... ak by sa to stalo tak by som s tým už nič nespravila
@5 tak ja ti neviem,ale prislo by mi dost divne ak by mi priatelka poslal fotku svojej pice... rovnako ako keby si mam fotit penis a posielat jej ho O__o wtf proste
@istsinka ja to beriem ako určitý druh pomsty a dosť krutej ,čiže ak by som to spravila niekomu, koho som predtým ľúbila, tak by mi musel poriadne ublížiť
tam už ide o to, že jednáš v impulze a v návale emócií
@side3 keby mi to admin nezmazal ten blog by tam bol pekne dlho a neľutujem to, zaslúžil si to, proste to bol kokot ktorý si myslel, že keď bude ubližovať svojej vlastnej priateľke, tak sa mu to nevráti... Snáď nie je natoľko retardovaný ako sa i Xkrát ukázal a pochopil, že je to ako hrať sa s ohňom
@klaudiqaaa ja som si proste len povedala svoj názor nenadávam ani nič ... len je to môj názor je mnoho iných druhov ako sa pomstiť osobe ale toto mi fakt príde nechutné, ubohé a neviem čo ešte. Ja by som po takejto pomste nikdy nesiahla.
ale ako hovorím, každý jeden z nás je iný a každý má svoj rozum
sama určite nie (ak nerátame, že vás fotí niekto iný), ale tak srandy s kopírkou resp. faxom (a posielaním na náhodné čísla) sme si na jednej babskej jazde užili až až... ale tak čo nevymyslia ožraté holky, že?
na základnej škole si to spolužiak dal na album na pokeci a chválil sa tým spolužiačkam tak som spravil nick s fake tetou a pozrel sa aj ja najhoršie, že mi uhádol heslo na albume s fake fotočkami kde osm mal screen obrazovky.. a bol tam môj účet na bitefighte
@acheraya no veľa ľudí sa na tom posmialo, aj na FB fakt to neľutujem ten kokot si nevedel vážiť nič okrem seba a keď už na mňa zdvihol ruku (aj horšie), no prečo by som ja nemala byť sviňa a takému druhu človeka trba zraziť ego aby pochopil
svoje nie ale raz som jednému úchylovi poslala odfotenú chlpatú šušku s tým že som to ja... uveril,takže bola sranda ...ale svoju by som asi len za nejaké tie peniažky?!....možno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
strašne sa hambí totižto a vždy sa schová
Svoj pohlavný orgán nie, vždy fotím cudzie
inač kto chce dajte email posielam
suhlasim s @5 a @7 (ROFL)
dobre spravil možno by to skončilo ako v @7
@Klaudiqaaa nám tu raz ukázala, aký pekný spomienkový blog sa dá spraviť o ex aj s podobnými fotkami
suhlasim ze vo vztahu je to v pohode
tam už ide o to, že jednáš v impulze a v návale emócií
ale ako každého vec kam dokáže zájsť
@istsinka
ale ako hovorím, každý jeden z nás je iný a každý má svoj rozum
Aj tak nikdy tychto ludi neuvidi nazivo , aj keby tak co ho vysmeju ako v skolke ? ze haha ty mas chuja?
a vo všeobecnosti nebolo to myslené len tu na birdzi chápeš ale sú aj takí dementi čo to dajú normálne niekde kde to vidí hodne ľudí aj známych ajtak
Mozes popret ze je to tvoje
To fakt z hentoho pochopil niečo o hraní sa s ohňom?
Teda povedzme to rovno, ja som sa na tom zasmial, ale on rozhodne nie je ten, o ktorom si na základe toho blogu niečo myslím ...
Mne to tak trochu príde, ako by si sa popri tom, ako ti on vraj škodil, ešte chcela potrestať trochu viac
Prekvapivo súhlasím.
@klaudiqaaa škoda že to je už zmazané, aj ja by som sa zasmiala rada
inak mi to príde ako pekná pomsta, zverejňovať fotky tohto druhu, veď ktorá pomsta je fér a nie zákerná ?
ale ja by som na to nemala odvahu :/
ja v podstate... na žiadnu pomstu nemám odvvahu. a asi ani srdce
fcuk
veď potom aj tak vyzerám