teoreticky si predstav, že ti teraz niekto povie, že môžeš ísť žiť na Manhattan, s tým, že budeš mať taký priemerný byt, dajú ti aj prácu, ale len nejakú priemernú, s tým, že sa môžeš vypracovať. je to celé úplne zadarmo, všetko máš zabezpečené.
ideš sám a všetkých tu v momente necháš, alebo by si nedokázal odísť?
byť priemerný a obyčajný môžem byť aj tu na Slovensku a nemusím nikam cestovať ... radšej si všetko zaplatím a budem priemerný so svojími najbližšími ako byť sám a priemerný niekde v USA ... ale tak každého iné láka
@assasins neber to zle ale fakt ma to zaujima. to s nimi akoze naozaj chces prezit cely zivot a nikdy od nich neodist nikdy sa nikam neposunut len aby si o nich neprisiel?
@najivna Samozrejme že sa chcem posunúť ďalej. Nechcem žiť stereotipný život. Ale ani si neviem predstaviť že by som s nimy nebol aspoň v kontakte a minimalne raz za rok by som sa s nimy poriadne nezrezal a nezabavil ako za starých dobrích čias.
na Manhattan určite nie. ja som rada, že som v Kanade, a prakticky sama, kamarátov som si tu našla za chvíľu a tých čo som mala doma, mám stále. len sa vídavame cez skype a niektorí sa nezmierili s tým, že som odišla a postupne začali závidieť, tak to neboli asi skutoční kamaráti. ale vždy keď sa dá, som na Slovensku...
už som si tu zvykla a na Slovensko sa nechcem vrátiť. nič ma tam neťahá a momentálna situácia mi na návrate nič nepridáva...
takže tak. Kanada je moja krajina teraz a zatiaľ neľutujem.
hocikam by som išla, nie len tam, ja tu už nechcem zostať, veľa ľudí ma tu sklamalo a bolo by fájn začať niekde inde od začiatku keby to tak mohlo byť aj v skutočnosti...
do Ameriky? to snad nie...dost tupych ludi je aj tu, nepotrebujem ist do kralovstva hlupakov..naviac..milujem Slovensko, nic ma netaha prec, mam na to, aby som si tu v buducnosti zarobil tolko, aby som zil pohodlne tak preco by som niekam mal ist..
Ano, lebo by som to brala ako príležitosť. Lebo keby mi niekto naozaj reálne ponúkne niečo také, ani neváham, lebo ja som typ človeka, ktorý využije každú príležitosť.
nie, sama určite nie, ak by som mohla so sebou zobrať aspoň jednu osobu, tak by som o tom premýšľala, ale len tak odísť sama niekam, kde nikoho nepoznám, určite nie
Samozrejme ze by som odisiel, NY je moje best mesto a vsade je snad lepsie nez tu na Slovensku, By som nevahal ani len minutu, a ono aj realne planujem takyto mensi vylet natrvalo, uz len cakam na ten spravny impulz.
Ludia potrebuju mna a ja ich. Nikto z vas (kto si odchod nevyskusal na vlastnej kozi) NEMA ani tusenia aky je to pocit, ked vas niekto opusti/ ked vy niekoho opustite.
Je to:
a) otrasny egoizmus voci rodine a priatelom (nikdy neviete kto vas potrebuje a komu odchodom ublizite)
b) je to utek pred realitou, ktora vas vsak dostihne vsade
c) je to utek pred samym sebou a to vas neminie, a to je jedno kde ste
Nehovorim vsak, ze to je v kazdom pripade zla volba. Kto chce, nech ide... ale ja uz by som nesla.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
ideš sám a všetkých tu v momente necháš, alebo by si nedokázal odísť?
prezili sme raz prezijeme aj nabuduce.
(neni dobre viazat sa na ludi)
už som si tu zvykla a na Slovensko sa nechcem vrátiť. nič ma tam neťahá a momentálna situácia mi na návrate nič nepridáva...
takže tak. Kanada je moja krajina teraz a zatiaľ neľutujem.
Lebo v Amícku ma absolútne nič neláka.
2. zatiaľ ma baví to, čo robím, nepotrebujem to tu opúšťať a ísť niekam muklovať
nemám rada ameriku.
Ale skurvené velkomesto ....
Si neviete predstaviť ako to vysáva energiu ... Chcete sa ist prejst niekde na samotu do prírody jediná moznost park a aj tak tam nieste sami ...
proste manhattan ,. Tfuj, hnus nikdy by som tam nešiel.-.- moc ludí, moc ruchu, moc diania a záreveň paradoxne nič.
Presne tak, posledné prieskumy vedcov preukázali, že ľudia, ktorí sa viažu na štáty sú v priemere o 70% šťastnejší
Vlastne ani na život neni dobré sa viazať, dobre vravíš, asi si idem skočiť, aby som zistil, či som naozaj neviazaný
O Ukázanie, že takéto chápanie sveta je zbytočne cynické.
A nie moc ... "výhodné"
ale viacej ma to ťahá na západné pobrežie USA (California bejbe) a najviacej do UK !!
Ludia potrebuju mna a ja ich. Nikto z vas (kto si odchod nevyskusal na vlastnej kozi) NEMA ani tusenia aky je to pocit, ked vas niekto opusti/ ked vy niekoho opustite.
Je to:
a) otrasny egoizmus voci rodine a priatelom (nikdy neviete kto vas potrebuje a komu odchodom ublizite)
b) je to utek pred realitou, ktora vas vsak dostihne vsade
c) je to utek pred samym sebou a to vas neminie, a to je jedno kde ste
Nehovorim vsak, ze to je v kazdom pripade zla volba. Kto chce, nech ide... ale ja uz by som nesla.