EMO je uz viac menej komercia tak ako aj popularny hip-hop...EMO hudbu ani zivotny styl nepoznam...vyzeraju dost divne cierne vlasy+piercing...osobne co poznam sa pacia len babam pod 15...cize taky ako Konrad ale ten sa brani, ze nie je EMO...co som pocul ze pachaju samovrazdy a rezu si ruky...ale to robia aj normalny ludia bez nejakeho trapneho stylu
Emo no že vraj je to emocionalny punk som počula ale je to riadna kkt ....... maju zle zmyšĺanie o živote ...... myslia si že ked sa porežu alebo zabiju tak sa všetko vyrieši lenže je to naopak nemyslia na ľudi na ktorych im zaleži ...... akože nič proti hudbe proti obliekaniu a tak ale nepači sa mi že si režu žili a take take deti len zbiť po zadku a ten konrad čo som o nom tu čitala že vraj punk no jasne ale hlavne že ked sa nanho poziem tak vyzera ako čisty emak čiže ako kkt .......... a že vraj green day je punk no jasne ......... no nevyjadrujem sa k nejakym ľudom račej ale viete tych emakov mi je až luto ...... sak su to len ludia a ten konrad ich ma asi polovičku akože emakov lebo ani to niesu pravy emaci an svedomi ............
Punkerka0904- Green day je punk, kontretne punk-rock, pop-punk a tak to mas aj na wikipedii. A plno co vyzera na emo, su len poseri a len sa tak obliekaju a pri tom pocuvaju nejaky pop-punk. Proste teraz je to moda a za par rokov si nato uz nik nespomenie, ze to ficalo
Bress. jasne punk uz len oni taky kkt nie .......... akoze necem urazat ale sami hovoria o sbe eze su punk.rock lenze niesu nemaju s punkom nic spolocne jedinu taku trochu punkovu pesnicku maju american idiot inak mi to vsteko hudbou pripada ako emo dobre je to moj nazor a ja si za nims tojim elnze oni nemaju s punkom nic spolocne chapes pchaju sa do telky ako kkt aby o nich akzdy vedel a uz len to nzanacuje tomu ze niesu punk ............! a nemylsim si to len ja !
Akoze, nehnevajte sa ale to je uz trocha privela...ked som sa tu akurat registrovala a pozerala si orientaciu a kukam na to, ze EMO - to je uz trocha prehnane...ja osobne som na tzv. emokids alergicka aj na Hello Kitty a podobne sracky uprimne povedane, ale myslim, ze najlepsie bude ignorovat to a nevenovat tejto pripecenej teme uz dost oplieskanej vsetkym o hlavu, a potom sa na to aj zabudne a hned vsetky deticky prejde chutsa rezat ale myslim, ze uz buduci rok to vea ludi prejde tento tzv. fenomen a POTOM sa uvidi, kto bol tzv. hard-corak ci skutocne ludia, ktorym sa paci ten -podotykam-MODNY styl ci hudba.Ale moderne "EMO" nema nic spolocne s tym, co bolo 80.-90. rockoch ot vsô
neviem ale vsimla som si to na viacerych strankach ze emo je uz ak orientacia..najme pre chalanov, pricom ludia vacsinou spajaju emo chalana s orientaciou bi ved je to smiesne...
hej vacsina malickych emakov ktori sa len vyvijaju a je fakt hlupe aby si v puberte nahovarali ze su bi...ono to ovplyvni cely ich zivot potom a to vsetko kvoli mode (pre mna su taki fakt pozeri)...a inak o vyvijani orientaci sme sa docela dost ucili v skole takze nieco o tom viem...
Mnooo ja si myslim, že orientacia to byt može.. vzhladom na to že mame sexualnu...čo jest bi hetero a homo... može byt aj orientacia na nejake štyly...ale zas...ja počuvam hip hop a nenosim široke gate a poood...prosto počuvam hip hop...aj emo hudba...neviem sice kto to zaradil do ema ale prosim sa da počuvat bez toho aby bol človek emo..moja spolužiačka je priklad.. počuva taku hudbu ale emo neni a emo štyl neuznava...a zas niektory emo boy su nice...ale tak...a hello kitty milujem a nevem kery kkt ju zaradil medzi emo hračky...lebo by som ho za..... do zeme čiernej!!! desat metrov hlboko!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ked je niekto hetero, je na opacne pohlavie
ked je homo, tak je na rovnake
ked je bi, tak je na obidve
...a ked je EMO????
neviem neriesim taketo veci radsej.. naco?
..tieto prispevky
mne sa páčia metláci a nemám sex. orientáciu metlák
ale este k tej orientacii..chybaju vam tu minimalne dalsie 2
..asexual, pansexual