Teda,áno už všetci sme boli zaľúbení ale rovnako aj sklamaní...a čo keď sa ti páči kamarát a nevieš kam to máš zaradiť?! keď nevieš čo to je za pocit,keď si pozeráš jeho/jej fotky a cítiš že sa na to pozeráš úplne ináč ako na hocikoho iného...je to vlastn
mozno je to len silnejsia naklonnost k tomu cloveku. citis sa s nim skvele, rozumiete si... no laska to nie je. premysli si, ci by sa to skor nepokazilo tym, keby ste si spolu nieco zacali. najlepsie by bolo, keby ste sa o tom otvorene porozpravali a takto dosli k najlepsiemu rieseniu.
takyto clovek je velka vzacnost. preto si to nepokaz zbytocne urychlenymi poblaznenymi pocitmi.
pripadne sa to casom samo vyvinie do vztahu pokial to tak ma byt.
@elemia mno toto znie asi najrozumnejšie...asi je fakt lepšie zostať dobrými priateľmi čo naozaj sme,ako keby sme si to mali kaziť niečím čo časom aj tak pominie...ďakujem
@antifunebracka a to je v tom že pri fotkách som úplne zahľadená aj keď si píšeme a všetko...ale naživo to je len také obyčajné...také že city radšej bokom aby sa nedosralo to dobré čo je teraz..asi to fakt nechám tak,veď skúsenosť vraví že radšej mať 100 najlepších priateľov ako jednu lásku...
@mobscene69 myslim, ze po case budes na tuto zmiesaninu pocitov spominat s usmevom
len hlavne ak sa dokazete rozpravat o vsetkom, tak by ste si to mohli nejak vyrozpravat cele. vies... nie je dobre takuto vec dusit v sebe (pokial by ti nadalej nedala spavat ) lebo tym nic nevyriesis nie je hanba o tom rozpravat. skor si myslim, ze na konci rozhovoru k sebe budete mat este blizsie ako pred nim. a ulavi sa ti. nie len preto, ze si si to vysvetlila s nim, ale aj so sebou.
uf! ...až ma bejbo začalo kopať, keď som si to prečítala....a to ma včera večer nekopalo vôbec! (asi cítilo, že ocinko nie je doma ).....ale...ale.....oh.....................aaa...............a ták...
@elemia ty mi dodávaš úplne dobrý pocit počúvaj a to si sa narodila aj v rovnaký deň ako ja ako vidím ale btw,asi to nechám celé tak...ja som z toho úplne mimo že čo sa so mnou deje lebo toto je niečo úplne divné a niečo čo nechcem aby bolo! lebo proste nemôže! úplne "zbožňujem" takéto pridrbané emócie :/
ja to rozdelujem na ludi s ktorymi by som si vedela nieco predstavit (pacia sa mi/ su mi sympaticky?) a cloveka bez ktoreho si to neviem predstavit ( a to by som nazvala ze ho lubim)
@mobscene69 zlatko treba to dotyčnému vysvetliť a keď ti to je naozaj kamarát a aj keď nechce od teba nič,tak sa proste nič nedeje život ide dalej a ked ta ma rad/rada tak ako ty jeho/ju tak sa kamaraaatstvo urcite nezmeni!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
takyto clovek je velka vzacnost. preto si to nepokaz zbytocne urychlenymi poblaznenymi pocitmi.
pripadne sa to casom samo vyvinie do vztahu pokial to tak ma byt.
ja lásku tiež neviem spoznať, ale pri fotkách ju asi nenájdeš ani ty
zastávam názor že keď neviem kam to zaradiť tak to nie je láska
@elemia mno toto znie asi najrozumnejšie...asi je fakt lepšie zostať dobrými priateľmi čo naozaj sme,ako keby sme si to mali kaziť niečím čo časom aj tak pominie...ďakujem
len hlavne ak sa dokazete rozpravat o vsetkom, tak by ste si to mohli nejak vyrozpravat cele. vies... nie je dobre takuto vec dusit v sebe (pokial by ti nadalej nedala spavat ) lebo tym nic nevyriesis nie je hanba o tom rozpravat. skor si myslim, ze na konci rozhovoru k sebe budete mat este blizsie ako pred nim. a ulavi sa ti. nie len preto, ze si si to vysvetlila s nim, ale aj so sebou.
s tým nesúhlasím