@demoniqangel
sorry v rychlosti som to hladala na nete a nejak som prehliadla co je v ktorom riadku tak davam do povedomia ze ps som myslela ako prešov
dala som BB kraj resp. mesto Banská Bystrica, lebo tam som žila asi najdlhšie a stále tam mám trvalé bydlisko a tak... ale vzhľadom na to, že posledných 8 rokov som študovala v iných mestách a aktuálne som novopečená pražanda by som to nenazvala mojim dlhoročným pôsobiskom..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
to ps je ako prešov ja som hladala spz aka je pre presov a to mi vyhodilo prve lebo nevedela som aka je skratka pre presov sorac
sorry v rychlosti som to hladala na nete a nejak som prehliadla co je v ktorom riadku tak davam do povedomia ze ps som myslela ako prešov
inak nerozumiem, prečo je pre BA ako jediné mesto vyhradená samostatná možnosť... :ehm:
Mojim snom je bývať niekde v okolí Bratislavy na dedine. (Most pri Bratislave, Malinovo alebo Tomášov.)