otvorila som raz otcovi dvere do kúpeľne a bohužiaľ mám stále pred sebou živý obraz ešte som sa každého išla pýtať prečo jemu tam niečo visí a mne nie D
@5@9 Čo sa Vám nezdá na @1 ? Nejaký neurológ definoval, že od dvoch rokov už sa traumatické alebo inak extrémne spomienky môžu uchovávať v pamätateľnej pamäti. A nebol, zakiaľ sa správne domnievam, z toho týmu vymyslených vedcov.
Keď som bola malá, kúpala som sa s bratrancom. Ale "the real deal" som prvý krát videla, keď som mala asi 8-9 rokov a vošla som otcovi do kúpeľne, keď sa sprchoval. Cítila som sa potom trochu traumatizovane
Tiež mám mladšieho brata , sestru Takže asi tak .. a ešte s bratrancom na záhrade u starkej Bola som proste strašne zvedavá On mohol mať tak 6 rokov a ja 4 ? Neviem až tak si to nepamätám
uplne normalne...mala som aj bratov aj sestru takze odmalicka...ked sme boli este mali tak sme mali spolocnu izbu takze uplne v pohode....neviem preco by sa nieco take uplne normalne malo pred detmi skryvat...je lepsie ked im vsetko vysvetlite ked su male ale uz chapu veci, ako sa potom o takom niecom hadat s deckom v puberte...potom ked uz pochyti rozne nazory od svojich spoluziakov mu to uz tazko vyvratite
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ja som mal 2 a ona 5
a áno, toto si pamätám
Mala som asi 2 roky... A behala som holá po dvore s mojim kamarátom (tiež dvojročným)...
A padla hláška: "To čo tam máš? Prečo ja také nemám?"
@nietimekki mám to podobné ako si teraz spomínam....tiež som mal sesternicu o 2 roky staršiu (ona 6 ja 4) s ktorou som to prešetril...
...vtedy mi to prišlo fajn, no teraz sa cítim trochu zneužitý