Prepáčte ale nemôžem vašu ctenú ponuku prijať moja helikoptéra ma už čaká, práve idem do Egypta ale pozrite sa na nástenku je tam na rade nejaký Malina.
Sorry Gašpi, ale máš krátke rukávy na saku...kúp si také kde by mohla pristáť aj helikoptéra, viacej vyniknú tvoje vnady...alebo vieš čo, chod' sa pripnúť na nástenku do Egypta-som si istá že to pre teba bude malina.
Nechcem tvoju robotu ty dement, ani keby helikoptery z neba padali, ani keby Egypt z neba padal, ani keby nastenky z neba padali, dokonca ani keby maliny z neba padali.
no tak, ale keby dačo, asi by som to urobila takto:
Vážený pán prezident,
vysoko si cením ponuku na post záhradníka v Grassalkovichovom paláci, ale bohužiaľ na to nemám potrebnú kvalifikáciu. Trávnik, kde pristávajú helikoptéry je pre mňa nezvládnuteľný a egyptské tŕstie, hoci je nenáročné, by som nezvládla . Hoci nie som odborníčka, musím s poľutovaním konštatovať, že kým sa do toho nepustí expert, z Vašej záhrady nebudú maliny, jahody, ani iné ovocie.
Na druhej strane, počula som, že v prezidentskej tlačovej kancelárií miznú z nástenky špendlíky. Ako verná fanynka seriálu Sherlock by som sa do toho rada pustila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
môže byť?
no tak, ale keby dačo, asi by som to urobila takto:
Vážený pán prezident,
vysoko si cením ponuku na post záhradníka v Grassalkovichovom paláci, ale bohužiaľ na to nemám potrebnú kvalifikáciu. Trávnik, kde pristávajú helikoptéry je pre mňa nezvládnuteľný a egyptské tŕstie, hoci je nenáročné, by som nezvládla . Hoci nie som odborníčka, musím s poľutovaním konštatovať, že kým sa do toho nepustí expert, z Vašej záhrady nebudú maliny, jahody, ani iné ovocie.
Na druhej strane, počula som, že v prezidentskej tlačovej kancelárií miznú z nástenky špendlíky. Ako verná fanynka seriálu Sherlock by som sa do toho rada pustila.
S úctou
Flemi