@blue2angel normalne ho odbi bez nejakych utesujucich reci, lebo sa bude vracat ako bumerang ak mu to nevysvetlis jasne a strucne. Vzdy je to lepsie ako "ostaneme kamarati". On v tom bude mat jasno a ty pokoj.
Povedz mu to po lopate, mne keď povedala že proste nie, nie som jej typ tak som to pochopil. Ale keď začala 2. že má priateľa, tak mi to nedalo a pátral som či ho fakt má. Pravdaže som zistil že nemá. To ma na pár dní rozhodilo.
Normálne mu povedz že s ním nič nechceš mať, postav sa k tomu zodpovedne, a nešpekuluj okolo toho. Ak máš problém mu to povedať do očí, tak mu napíš niečo čo bude mať hlavu aj pätu, a uvidíš že to pochopí. Však čo iné mu bude ostávať. ...Urazí sa, ako každý chalan keď ho dievča odmietne, a bude hrať frajera že ma všetko v piči. Keď ťa uvidí s iným chalanom, obesí sa a tým príbeh končí .. The end 8)
presne takto mu to povec, ako to mas otazke..."Nechcem s tebou nic mat" + mozes doplnit napr., ze nie je tvoj typ, a preto by to nemalo zmysel+ vsetko to povec normalnym (nie prehnane milym tonom) a pocitaj s tym, ze nebudete ani kamosi a on ta bude preklinat...pochopis, ked teba nejaky chlap slusne odmietne
PS: ak nechces, aby stale doliezal, povec mu pravdu a nie debility v style "mam ta rada ako kamosa", "si prilis na mna dobry", "uz niekoho mam" a pod
Keď na mňa niekto niečo skúša napr. na diskoteke, tak mu poviem, že som lezba. Ale keď je to nejaký známky/kamarát, tak sa to najprv snažím nejako rozumne vysvetliť a ak to nepomôže, tak mu to normalne poviem, že ho nechcem a keď sa urazí, tak mu poviem, že si môže za to sám, keď to na prvý šup nepochopil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
čo najskôr a bez toho aby si mu medzitým dávala nejaké nádeje tým, že budeš milá lebo ti je ho ľúto.
keby som toto dva krát v živote neurobila, tak je moje svedomie oveľa oveľa čistejšie.
a ten "chlapec" je starsi ako ty :-S
PS: ak nechces, aby stale doliezal, povec mu pravdu a nie debility v style "mam ta rada ako kamosa", "si prilis na mna dobry", "uz niekoho mam" a pod