Odovzdal už niekto z vás bakalárku, resp. diplomovku bez súhlasu vedúceho práce? Čo by sa stalo keby som to tak urobila? Prišlo by sa na to? A sankcia by bola aká? Len medziročník alebo vyhadzov zo školy?? Ale tuším, že nič dobré by z toho nevzišlo.
ja som tak odovzdávala lebo moja vedúca na posledný mesiac odišla do zahraničia a už mi s ňou nepomáhala, takže som ju odovzdávala bez toho aby mi skontrolovala celú praktickú časť a u nás na škole tak odovzdávalo viacero ľudí, dokonca to niektorí písali bez vedúceho takže myslím, že s tým by problém byť nemal, akurát ti vedúci môže dať horší posudok
Kamos robil bakalarku dva vecere a pritom este aj serial pozeral , takze ju odovzdal a ani strany nemal ocislovane Veduci prace mu dal E-cko a oponent Fx , na statnice ho pripustili a dokonca aj odstatnicoval ale s podmienkou ze musel prerobit bakalarku
no na nejakych sukromnych a takych nic extra skolach sa da vselico aj nemozne. napriklad ja ked som odovzdaval teraz bakalarku pred mesiacom u nas na skole tak najprv sme to museli odovzdat do systemu, potom prist za veducim, ten si to prevzal a oznamkoval. az ked on mal aj fyzicky verziu bakalarky tak povolil v systeme ze student ma odovzdanu pracu. ta praca sla oponentovi ten zaslal pracu spat na skolu s formularom o hodnoteni a pripomienkach, tie opat veduci dal do systemu a posielali sa posudky oponenta aj veduceho statnicovym komisiam.
bakalarka je tvoja praca,nie veduceho.. on je na to, aby ta usmernoval, nie na to, aby ti odobril uplne kazducky jeden krocik, kazde pismenko atd. musi akurat potvrdit v systeme nejake veci, lebo bez toho ti to neschvalia ako odovzdanu pracu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov