mám nízky tlak, raz som prudko vstal, keď som sa zobudil...a ešte som sa začal naťahovať...a všetko začalo byť biele, ja som sa nestihol zachytiť a už som len vzdialene cítil, ako padám...ale padol som na bočnú stranu kresla a tak som si vyrazil dych a kreslo prevrátil.
Najkomickejšie na tom mi pripadala panika mojej mamy
áno naposledy asi tak pred mesiacom som zistila že ležím u nás v kuchyni na dlážke a ani za nič som si nemohla spomenúť čo sa stalo a ja krava som sa ešte mojej mamy ( ktorá skoro odpadla z toho že som odpadla ) spýtala že : " mamy prečo spím na zemi a ešte k tomu v kuchyi ?? dodnes sa na tom rehocem
no minulý rok som mala na mále, lebo mi bolo všeliako, ale skôr vyzerala na odpadnutie kamoška, keď ma videla v akom som stave...
ale vlastne hej, len to nebolo také odpadnutie, že som stratila vedomie alebo skončila na zemi...
keď ma rezali a sme boli zaniesť výsledky doktorke, tak mi hovorí, že "nie je ti zle? neodpadneš?" a ja, že nééééé a drb (ale nespadla som, doktorka s ocom ma stihli zachytiť, tak som si potom u nej v zadnej miestnosti polhoďku poležala, dokým mi nebolo lepšie)
Jedine co si pametam, bolo ked som mal asi 10r. a umyval som si zuby sediac na vani. Odrazu som si uvedomil ze lezim vo vani a boli ma hlava a prešla asi hodina
jo! a preistotu hned aj 2-krat za sebou a bola to prca najprv som si buchla hlavu do parapety okna ptm do porcelanoveho umyvadla ptm do vane a ptm na dlazku ked som uz ako tak vnimala snazila som sa vytiahnut sa nahmatala som skrinku ptm umyvadlo nejako sa mi podarilo otvorit dvere vzapeti som zas nic nevidela iba som citila dalsie otrasy zabradlie lavor a podlaha a ptm ze preco som taka zabrzdena ..ale mala som kiahne to pret
Hej a viackrát. Mám nízky tlak a keď je v miestnosti väčšie teplo alebo dlhšie nepijem tak si musím dávať pozor aj keď u doktorky keď mi robia odbery tak ako sa snažím tak sa snažím vždy odpadnem Naposledy na odberoch u doktorky čo o mne nevie, že mi býva zle som odpadla pri ceste z ambulancie tak, že som zrútila všetky plné skúmavky od ľudí, čo boli v ten deň na odberoch tak asi 10 ľudí si muselo kvôli mne zopakovať odbery na druhý deň
vzdy ked mi beru krv mam na male.. =D ale raz to bolo uplne vtipne... odpadla som hned po tom v ordinacii, tak mi dali vodu, a potom ze uz mi je dobre, vstala som, a azse... tak som si tam 15 minut polezala s ladom na hlave =D a ked sme sa s mamkou pobrali, este pred ordinaciou na ulici som rooovno na zem =D
dva krát.. (napadlo ma to až po zahlasovaní). prvý krát keď som robila v hoteli a nič som nejedla a nepila, pamätám si len toľko, že som sa rozplakala, že mi meravelo celé telo a potom už len to, že som bola na opačnej strane jedálne a nemohla som rozprávať ani dýchať..
A druhý krát, keď som darovala prvý krát krv.. domov som došla v pohode. Našťastie som cítila, že asi pôjdem dole tak som si sadla na posteľ a zobudila sa až o pár hodín...
Moja mama odpadla včera ja som 2x odpadla 1x ked som bola malá mi brat skočil na hlavu a potom ked mi pichly do žily injekciu a dali mi podržať tu hadičku a odpadla som
no neviem, či sa to dá považovať za odpadnutie, ale na mále som mala už trikát: raz keď som bola chorá som skoro spadla zo schodov (sa mi zatočila hlava), ale našťastie som sa zachytila, druhýkrát na TV v telocvični ma spolužiačka omylom zvalila na zem (ale to asi len na 5 sekúnd), a keď som mala krámy na omši v škole mi bolo zle úplne tak som mala pocit že tam odkvecnem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
@mm47 to sa aj mne stáva dosť často
dačo takéto sa stalo aj mne ibaže ja som jebol do steny pri dverách
Najkomickejšie na tom mi pripadala panika mojej mamy
ale vlastne hej, len to nebolo také odpadnutie, že som stratila vedomie alebo skončila na zemi...
keď ma rezali a sme boli zaniesť výsledky doktorke, tak mi hovorí, že "nie je ti zle? neodpadneš?" a ja, že nééééé a drb (ale nespadla som, doktorka s ocom ma stihli zachytiť, tak som si potom u nej v zadnej miestnosti polhoďku poležala, dokým mi nebolo lepšie)
inak nie
Pre ľudskú: debilitu, naivitu, pokrytectvo, nihilizmus, alibizmus a ja neviem koľko ďalších cudzích slov by sa patrilo použiť.
A, jó, som anemická.
A druhý krát, keď som darovala prvý krát krv.. domov som došla v pohode. Našťastie som cítila, že asi pôjdem dole tak som si sadla na posteľ a zobudila sa až o pár hodín...