v škole raz len takmer ale to bol taky trapas ku ktoremu sa nerada vraciam lebo to bolo kvôli jednej básničke čo sme čítali a mne z nej došlo zle.
ale tak "normálne" som odpadla len raz ked sme boli na pobyte v Anglicku a to bolo cele divne...som sa tam zložila presne do mláky a to už predtým som citila že odpadnem tak som to povedala kamoške a ona že " ale nie" a ja bum na zem. a ked som sa "zobudila" tak okolo mna stálo asi 10 ludi a všetci na mna vraveli iným jazykom lebo to boli aj Turci a Poliaci a bohviekto ešte . A si pamätám ešte že, som sa snažila niečo rýchlo v hlave vymyslieť po anglicky,čo by dávalo zmysel ako odpoved na tie ich otázky...a velmi som chcela byt doma.. :/
raz keď som sedel na gauči rozvalený, a ktosi zazvonil...tak som rýchlo vyskočil na rovné nohy, vtedy sa mi zatmelo pred očami a bum na zem...ani som nevedel ako...len potom dívam sa...luster nadomnou, tak si vravím...hmm dobréé
a ešte mi napadlo teraz, keď už som tu...nieže odpadla, ale veľmo studený pot ma zalial keď sa jeden môj kamarát vybral v cudzom meste opačným autobusom ako mal na celkom opačný kopec ako mal
jj už nebohý pán učitel ... mali sme tvorivé dielne.. mi neveril, že mi je zle a ked som sa za ním vybrala znova, že chcem ísť domov ma vyrútilo a už len tma som sa buchla vraj riadne ..
ešte som neodpadla, vždy som stihla skoro zareagovať a posadiť sa, resp. nadýchať sa...ale blízko som k tomu mala asi tak 10 krát a raz skoro na hodine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Raz to bol úplne epický fail ... preberiem sa,okolo mňa cca 10 ľudí nohy hore do ,,Vitaj " omfg
ale tak "normálne" som odpadla len raz ked sme boli na pobyte v Anglicku a to bolo cele divne...som sa tam zložila presne do mláky a to už predtým som citila že odpadnem tak som to povedala kamoške a ona že " ale nie" a ja bum na zem. a ked som sa "zobudila" tak okolo mna stálo asi 10 ludi a všetci na mna vraveli iným jazykom lebo to boli aj Turci a Poliaci a bohviekto ešte . A si pamätám ešte že, som sa snažila niečo rýchlo v hlave vymyslieť po anglicky,čo by dávalo zmysel ako odpoved na tie ich otázky...a velmi som chcela byt doma.. :/
a keď som v robote zaspala na nohách a skoro sa strepala to sa ráta za odpadnutie?
Ale viackrát som sa opustila.
a ešte mi napadlo teraz, keď už som tu...nieže odpadla, ale veľmo studený pot ma zalial keď sa jeden môj kamarát vybral v cudzom meste opačným autobusom ako mal na celkom opačný kopec ako mal
(a bola by to sranda aj pre mňa - pokiaľ by to bolo len z nejakej momentálnej situácie (vydýchaná miestnosť,...) a nie z niečoho vážneho)
ja som sa najprv strašne zľakla, a potom som bola happy, že žiješ a že si v pohode
a tie nezvestné TSky už ostanú nezvestnými furt?
Veru....