Stalo sa vám niekedy, že ste roky trávili čas s partiou kamarátov ( u mňa to boli 95% chalani ), s ktorými bolo všetko super až dokým ste si nenašli priateľa/priateľku mimo partie?
Mňa totiž zrazu odpísali, vraj už nie som tá stará Španielka ( moja
tak toto je podla mna moc Ale tak jasne, ze kamarati povedia, ze clovek na nich serie, ked si najde priatela / priatelku... ale tak pokial si clovek sem tam najde AJ na kmaratov cas, tak to je podla mna v pohode
@1 Ja viem, znie to neuveriteľne...Ale dovtedy boli úplne super, trávili sme spolu skoro každý deň, všetky dôležité udalosti. Vždy keď som potrebovala pomohli mi, dokázali sme sa o čomkoľvek rozprávať...Len zrazu akoby im zo dňa na deň preplo
to myslíš ako vážne ? a ty ich ešte považuješ za nejako blízkych ľudí alebo si niekedy považovala ? prepáč ale takto som sa nebavil ani so spolužiakmi a ak by som niekedy spoznal takýchto ľudí,tak by ani nestálo za to sa s nimi vôbec rozprávať....môžeš byť rada,že si sa ich zbavila
@promcorp No ako som vyššie písala, mali sme veľmi dobré vzťahy. Proste im preplo, akoby začali žiarliť alebo ja neviem čomu to pripísať, Tiež som z toho bola v šoku,lebo by som nikdy nič také nečakala...Ale čo už, hej teraz už som aj rada, že som sa ich "zbavila"...
hm...tak to Adi, asi veru neboli opravdivý kamaráti...i ked človek na to príde až časom....ked sa takto zachovali...a možno len závidia, ale to by skutočný kamaráti tiež nemali, si myslím...
Mohli to byť aj dobrý kamaráti ale v takýchto chvíľach si človek vymyslí aj najvetšie hovadiny ako dôvod my sme boli tiež fajn partia odvovodnenie prečo ma ignoruju bolo že sa stále smejem na všetkom s inou kamošokou (čo do našej partie nepatrila) a tak som sa len na tom zasmiala,ich škoda
Mne sa toto nikdy nestalo. Moji kamarati (tvori ich cca 95% chalanov) to zobrali skvele... Aj mojho chalana. TOMU sa hovori kamarati. Hlave nech som spokojna.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
to myslíš ako vážne ? a ty ich ešte považuješ za nejako blízkych ľudí alebo si niekedy považovala ? prepáč ale takto som sa nebavil ani so spolužiakmi a ak by som niekedy spoznal takýchto ľudí,tak by ani nestálo za to sa s nimi vôbec rozprávať....môžeš byť rada,že si sa ich zbavila
...vykašli sa na nich 8)
» adam.azet.sk/clanky/13121/mu...
no vidíš...keby si im bola dala,tak by ste boli najlepší kamaráti