...dnes pred rokom zomrel mlady clovek Peťko "Fichťo" Fichtel poznal ho odtialto niekto?
chcela som ist na miesto kde havaroval a zapalit mu tam sviecku ale prsi viem ze niektory mi zacnete nadavat ze no a co ze zomrel ale on bol vynimocny clove
Ja viem moc dobre kto bol Fichťo.Bol to v pohode chalan a ta pesnicka je vidiet ze je zo srdca..ked som juprvy x pocula mala som slzy an krajciku naozaj pekny song..
Je to ,samozrejme, veľmi smutné, ale ja sa vyjadrím len k tej pesničke. Aj moje spolužiačky z nej boli úplne unesené,vlastne asi skoro všetci. Mne sa nepáči,nechápem prečo ju všetci berú tak ´´wau´´,ok,text je možno trochu dojemnejší,neviem,ale na mňa to určite nemá taký účinok..
@23 dobre mlada neprezivaj tolko fichta umrel mno vidis, vies kolko ludi umiera denne? A zas neverim, ze ti bol tak blizky len je to moc "zname" tak si z toho teraz cela mokra keby o nom ani necekli ani momo ani miky tak ani nevies
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
poznam tu piesen, objavila som ju vo februari...a pocuvam ju, ked uz nemoze byt horsie...
ale momo to spravil perfektne az ma mrazi ked ju pocuvam...