sranda je v tom,ze odpocuvanie telefonu moze byt aj mimo hovoru jedine ked je vypnuty mas istotu,ze ta nik neodpocuva..ale nemas sa coho bat..naco by to robili nejaky FBI lolci
skôr by ma zaujímalo či môže policia odpočúvať telefon pokial som v stálom kontakte s osobou ktorá je odpočúvaná.. viem, že sa hovory ukladajú.. ale neustále počujem ozvenu a podobne..
hej mozu ...a dovod na to potrebuju....no vsak o tom ci si alebo niesi nevies a ani to nezistis resp kedysi na pevnych linkach to bolo aj pocut ze si napichnuty ......aj ked to odpocuvanie myslim vyznam moc nema ...ak by som sa chcel dohodnut (bol by som z tych co sa maju bat odpocuvania)o nieco co nechcem ani nikdy nikto zistil zavolam dotycnemu : cau , nezajdeme na pivo?kedy?ako obvykle. a ked ma aj niekto odpocuva vie velky kokot
mňa odpočúvajú úplne všade..v škole,na hajzloch v škole,doma,cez mobil,v MHD,vonku..je to jedno,furt sú všade nejaký bonzáci,ktorým by som najradšej hubu rozjebala:/
odpočúvanie vypnutého telefónu je blbosť jak mraky. pokiaľ tam nepridali nejaké vlastné zariadenie (ľudovo ploštica), je to technicky NEMOŽNÉ.
čo sa týka odpočúvania hovorov, niekde som čítal, že stačí použiť isté kľúčové slová mne je to ale fakticky jedno - nech odpočúvajú, prajem im príjemný umelecký zážitok.
... páni v nemenovanej sieti pre pevné telefónne linky môžu odpočúvať telefóny kedy sa im zachce, aj keď je zložené slúchadlo - jediná ochrana je surovo vytiahnuť kábel z telefónu. Ale nerobia to, neviem na čo im by to bolo užitočné - je to nezmysel.
A čo sa týka mobilov - tí ktorý na to majú právomoci môžu odpočúvať všetko čo zachytí mikrofón mobilu pokiaľ sa z neho telefonuje, alebo je len voľne položený dokonca sa dá odpočúvať aj keď je vypnutý, aby sa nedal odpočúvať je potrebné vypnúť mobil, vybrať baterku a aj sim kartu.
@19 ale nebere? Ešte by som akceptoval situáciu z vypnutým mobilom - čisto teoreticky by to bolo možné keďže mobilom neustále prebieha nejaký ten prúd.
Ale vybrať aj baterku a stále ma odpčúvajú to je čo za hovadinu? Na čo by šiel ten mobil? Na škrečka?
@matus33 - už som konečne pochopil na čo myslíš Proste stačí vybrať baterku - ale ide o to že ja nevyberiem baterku dokým nedám vonka sim kartu tak preto som to tak napísal
no tak vraj že su všetky telefonaty nahravane to mi povedal moj ucitel inf. zaujima sa o take veci .....ze vraj ta mozu odpocuvat aj ked prave netelefonuješ....
Hej...myslim si ze taketo veci sa deju bezne. Mily pani a damy ktory mate pocit ze tieto veci sa daju vyuzivat len prostrednictvom plostic a podobnych technologii...kde zijete? v dobe kamennej? Tema odpocuvania rozhovorov, monitorovania vasich kont na icq, alebo fb. Precitajte si prosim pozorne s cim suhlasite kedsa registrujete na tychto socialnych serveroch a co to potvrdzujete. Momentalna kontrola spojenia medzi ludmi sa posuva dopredu. Mozno nie vyditelne ale posuva. Mozno nie na slovensku. Bohuzial ked boli schopny odpocuvat pred vaic ako dvadsiatimi rokmi( a to to zlahcujem) Telefonaty cez pevnu linku, vysielacky( to uz teda bola aj vtedy hracka) a ostatne frekvencne zariadenia na komunikaciu, preco nie mobilne telefony dnes?!Jediny bezpecny program na konverzaciu je skype. Skype neuklada vase spravy. Pretoze tam nie je realny"pocitac" kam by sa to ulozilo.Proste to beha medzi vami a prijimatelom vasich sprav. Aspon ja iny nepoznam. z ostatnych serverov sa spravy ukladaju. takze vsetci ludia ktory si myslia ze vsetko na celom svete co je zvlastne je fake...tak s tym chodte konecne do riti....a skuste pred odpovedami ohladom blaznov a paranoje prehodnotit vsetky aspekty danej temy....bolo by to mile a nepohorsovali by ste ostatnych citatelov a komentujucich vasimi primitivnymi prispevkami...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
A zistit sa to kedysi dalo zavolanim na jedno cislo a podla "títania" si zostil ci si odpocuvany alebo nie... ale teraz nevime ci to este funguje
#31#0017604330002
skôr by ma zaujímalo či môže policia odpočúvať telefon pokial som v stálom kontakte s osobou ktorá je odpočúvaná.. viem, že sa hovory ukladajú.. ale neustále počujem ozvenu a podobne..
a s odpočúvaním máte istotu jedine keď si vytiahnete baterku mi to jeden známy hovoril... novinár
Btw ta ozvena to sa obcas stava, presne si uz nepamatam preco ale malo to viac pricin.
čo sa týka odpočúvania hovorov, niekde som čítal, že stačí použiť isté kľúčové slová mne je to ale fakticky jedno - nech odpočúvajú, prajem im príjemný umelecký zážitok.
A čo sa týka mobilov - tí ktorý na to majú právomoci môžu odpočúvať všetko čo zachytí mikrofón mobilu pokiaľ sa z neho telefonuje, alebo je len voľne položený dokonca sa dá odpočúvať aj keď je vypnutý, aby sa nedal odpočúvať je potrebné vypnúť mobil, vybrať baterku a aj sim kartu.
Ale vybrať aj baterku a stále ma odpčúvajú to je čo za hovadinu? Na čo by šiel ten mobil? Na škrečka?
"aby sa nedal odpočúvať je potrebné vypnúť mobil, vybrať baterku a aj sim kartu."
Zásadne nesúhlasím, sim kartu vybrať netreba
Neviem čo tam zle chápem, objasni