my máme ešte starší typ siete...daj mobil k reprákom alebo k rádiu a uvidíš podľa rušenia a enormne rýchlo sa vybíja batéria...to sú znaky odpočúvania mobilu
napríkad američania majú technicky dokonalejšiu mobilnú sieť,tam človek ťažšie zistí,či ho odpočúvajú...u nás by to nemal byť problém...ako som spomínal,podľa rušenia a batéria sa vybíja prirýchlo,aj keď ho nepoužívaš...pokiaľ nemáš už vyžitú batériu
@promcorp jj mám novú baterku... no pozriem sa na to.....no a keď zistím teda, žeby som mohla byť odpočúvana tak čo? na políciu alebo?
ale chápete ma? ja nechcem vedieť či odpočúva môj mobil nejaká FBI alebo polícia ale jedna konkrétna osoba, súkromná (môže mať styky napr. na polícii).. rozumiete
@micenzo takto to nie je také jednoduché, lebo to nie sú žiaadne súkromné informácie... sú to bežné veci, ktoré by normálneho človeka nezaujímali, ale pre tu osobu sú mimoriadne vzácne
počuješ zvuky hocikedy klikanie praskanie a sa to opakuje stále pri každom hovore lebo keď ťa odpočúvajú tak každí hovor nie len určití čas a priamo ty nemusíš robiť nič zlé stačí niekdo z blízkej rodiny a automaticky vás všetkých začnú a to vravím z osobnej skúsenosti
@deutschprinzessin Na Slovensku je možné všetko, ak má kontakty, tak možno hej, ale to musíš mať v tom mobile veľmi dôverné veci... A čo sa týka toho volania cudzích/neznámych čísel, to s tým nič nemá, stačí, ak sa raz zapojíš do nejakej sprostej súťaže a hold, už si v databáze, resp. niekedy to vytáča len automat, aby zistil funkčnosť čísel..
tak, ked zistis, ze ta odpocuvaju, tak rovno do pezinka do ustavu
vcul vazne:
1. ma ta dovod niekto odpocuvat? rozumej, robis nejaky velky kseft firemny neviemaky, kde ide o more vela love? ak ne, tak si v suchu, lebo pochybujem, ze by niekto pchal love do tvojich rozhovorov s babkou
2. pachas nejaku nelegalnu, protistatnu, whatever cinnost? ak hej, tak sa sama seba spytaj, ci to robis v takom rozsahu, ze ta vobec maju dovod riesit tie brka, co ste fajcili pri rieke nikoho nezaujimaju, ked tak pocuvaju vasho dilera
3. ozveny byvaju casto napicu telefonom, alebo hlasitym odposluchom, co v sucinnosti s tym, co prechovavas pre vlastnu spotrebu robi BUBUBU kazdopadne, odpocuvat ta mozu bud v "terene" alebo u operatora v kancli, v pripade A mozes pocut vseliake kokotiny v pripade B nic
5. deti moje smarfonove, je pekne ze mate wifinu, gps, cojaviemco, ale ONI SI VAS NAJDU vlastne aj bez nich to je dost napicu, lebo vas vedia lokalizovat cez BTSky
posledne dva body ma seru asi viac jak cele "odpocuvanie"
@deutschprinzessin neviem ako na SR no v istych krajinach su kazde hovory nahravane na velky server ktory to spracuva,niekde v pusti pod zemou raz za cas pride typek zada si do toho kompu ´´terorista´´ ´´bomba´´ a uz mu to vyhladava v kazdom hovore kde bolo slovo pouzite...no je prilis vela hovorov a pokial to analyzuju ale pokial to dojde na slovensko a do inych krajin to si pockame...no lokalne odpocuvanie je dost paranoicke podla mna,aj ked najlepsie je drzat sa tak aby ste sa ani nemuseli na to pytat alebo zamyslat ci ste cekovany...amen
1. hej má niekto dôvod odpočúvať ma... ale nie v takom rozsahu ako píšeš... nič nelegálne ani trestné nerobím a ani o tom v telefóne nerozprávam, ale existuje jedna osoba, ktorá by veeľmi chcela počuť to čo tam hovorím.... už som to tu veľakrát zdôraznila, že mi nejde o také odpočúvanie, to nech si odpočúva kto chce...... ale o súkromne, napr. si niekto najmä súkromného agenta aby ma sledoval (vymýšľam somariny) tak tak som to myslela... chápeš?
4. tomu nechápem, kde sú tie výpisy?? kto sa k tomu môže dostať??
@gabushka presne pravdu mas a este sa pri tom stava aj ze slabsie pocujes cloveka s ktorym telefonujes,rychlo sa vybije baterka...mne odpocuvaju telefonaty skoro s kazdym koho mam ulozeneho v zozname...neviem na co je to dobre zrejme dotycna osoba takym sposobom hlada moznosti aby sa naucila komunikovat "rozumne" ked sa jej vyskytne daky problem...a navyse aj ja mam taku funkciu v mobile ale nie som debil aby som si takto rozhadzovala peniaze...
Aaaaa ja sa dakedy rada porozpravam aj s tretou stranou .... napr heeeej ale stlmte nejak tu ozvenu lebo nic nepocujem dakedy je ta ozvena slaba dakedy sa ozyvam tak ze nvm co vravi ten druhy ... staci ze mam sluchatka vypnutu hudbu stojim pred vchodom a pocujem taky zvuk ako ked date mobil k repraku ... a mobil mam na nabijacke takmer nonstop lebo vkuse je vybity ...aaale inak s tym ze sa da odpocuvat aj mimo hovor to je ako? to by ma celkom zaujimalo hehe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
o tom, ci si to moze sukromna osoba zariadit ztazka polemizovat. lebo by sa to zrejme asi dalo, za vacsie prachy. tu sa da vsetko za prachy
@promcorp a to myslíš vážne, alebo zo srandy??
a na nete som čítala, že ak vám volajú nezmyselné čísla, na ktoré sa nedá dovolať späť, že aj to je znak odpočúvania, čo si o tom myslíte?
napríkad američania majú technicky dokonalejšiu mobilnú sieť,tam človek ťažšie zistí,či ho odpočúvajú...u nás by to nemal byť problém...ako som spomínal,podľa rušenia a batéria sa vybíja prirýchlo,aj keď ho nepoužívaš...pokiaľ nemáš už vyžitú batériu
fakt toto je velka zahada pre mna, to akoze telefon mam cely den doma, ani netelefonujem ani nic, ale rychlejsie sa vybija ? xD
si myslíš,že sa dá odpočúvať len pri telefonátoch ?
ale chápete ma? ja nechcem vedieť či odpočúva môj mobil nejaká FBI alebo polícia ale jedna konkrétna osoba, súkromná (môže mať styky napr. na polícii).. rozumiete
tak to asi nezistíš...ja som myslel iné odpočúvanie,nielen hovor...u hovor to nezistíš...kúp si SIMku na niekoho iného občiansky a máš
poznám jeden prípad,kedy boli zneužité právomoci verejného činiteľa k osobným potrebám...odpočúvaný mobil manželky,sledovanie,....áno dá sa to
vcul vazne:
1. ma ta dovod niekto odpocuvat? rozumej, robis nejaky velky kseft firemny neviemaky, kde ide o more vela love? ak ne, tak si v suchu, lebo pochybujem, ze by niekto pchal love do tvojich rozhovorov s babkou
2. pachas nejaku nelegalnu, protistatnu, whatever cinnost? ak hej, tak sa sama seba spytaj, ci to robis v takom rozsahu, ze ta vobec maju dovod riesit tie brka, co ste fajcili pri rieke nikoho nezaujimaju, ked tak pocuvaju vasho dilera
3. ozveny byvaju casto napicu telefonom, alebo hlasitym odposluchom, co v sucinnosti s tym, co prechovavas pre vlastnu spotrebu robi BUBUBU kazdopadne, odpocuvat ta mozu bud v "terene" alebo u operatora v kancli, v pripade A mozes pocut vseliake kokotiny v pripade B nic
4. vypisy z hovorov(kto, komu, ako dlho, kedy, odkial, kam volal) sa archivuju » portal.gov.sk/portal/sk/Defau... smutny pribeh, co?
5. deti moje smarfonove, je pekne ze mate wifinu, gps, cojaviemco, ale ONI SI VAS NAJDU vlastne aj bez nich to je dost napicu, lebo vas vedia lokalizovat cez BTSky
posledne dva body ma seru asi viac jak cele "odpocuvanie"
1. hej má niekto dôvod odpočúvať ma... ale nie v takom rozsahu ako píšeš... nič nelegálne ani trestné nerobím a ani o tom v telefóne nerozprávam, ale existuje jedna osoba, ktorá by veeľmi chcela počuť to čo tam hovorím.... už som to tu veľakrát zdôraznila, že mi nejde o také odpočúvanie, to nech si odpočúva kto chce...... ale o súkromne, napr. si niekto najmä súkromného agenta aby ma sledoval (vymýšľam somariny) tak tak som to myslela... chápeš?
4. tomu nechápem, kde sú tie výpisy?? kto sa k tomu môže dostať??
jasne že je to možne ....ale ak si chceš overiť svoj telefon či nie je napichnutý stači sa pripojiť na toto číslo .. vytocením 00421900511510
toto číslo ta spoji s ADOS odpich odpočuvania ..