Čaute, ja sa teraz rozhodujem aký ntb si kúpiť a dosť v tom tápem.Od septembra mám isť na VŠ na architektúru, čiže potrebujem niečo výkonné a ľahké, tiež by bolo dobre ak by nehučal ako zvyknú herné pc a tu sa stretávam s problémom. Nevyznáte sa v tom?
Ďakujem za vaše rady
Nad macbookom som rozmýšlala tiež, ale neviem, či sa mi oplatí, keďže nemám žiaden iphone ani nic apple a za vela veci sa tam platí, pritom ja si platim google uložisko... Tak neviem, radšej by som nejaký os windows, ale čo som pozerala, tak tie výkonnejšie sú už herné a tie strašne hučia (aspon mne sa vidí) ale tiež su velké tažké, a mne to bude treba denne nosiť so sebou :/
Takže preto sa pýtam, či neviete o niecom, lebo pre mna je to taky začarovany kruh
@palec223 už som pisala, že max 1800e ozaj radšej menej , ale ma to byt na 3D programy a nie tie dvojkilové notebooky, lebo doma som mala napr Thinkpad E570 a to je strasne tažke každy den keby som mala vlačiť
@fidorienka
elegencia a myslim ze aj dobry vykon a hlavne stabilita je v znacke Apple ... mam s nim teraz problem lebo mam na mojom modely slabu ramku a na spustanie buildov urcitych aplikaci nestaci... a niektore veci funguju pod Windowsom ale nie na Macku takze som nuteny kupit win no pre nejake tvoje studijne ucely by som ho poradil samozrejme s operacnou pamatou min. 16gb no a najlacnejsi Mac so 16gb co som prave nasiel a predava ho jeden obchod za 1634eur (co je v tvojom cenovom intervale) odkaz: » notebooky.heureka.sk/apple-macbook-p...
a ma spominanych 16gb RAM taktiez apple ma podporu pre Unity vyvoj alebo CAD,,,, lebo neviem co si myslela pod pojmom 3D programy.... v buducnosti planujem kupit iMac Pro ... ale povedzme si na rovinu je to draha vec
@palec223 Vdaka! Presne programy cad,sketchup a tieto som mala na mysli Áno aj mne sa Macky páčia, len z toho hladiska že vela veci si tam musiš platit a niektoré veci sa ani nedaju ako na win, tak z toho by som do Macku teraz nešla, možno v budúcnosti, keď by som lepšie zarábala, lebo stále som student a peniaze mám ťažko vydreté z brigád takže aj tých 1500e co by som chcela investovat do lepšieho ntb je mi luto dať, ale je to potrebné... Ale robit na takom mac pro je úžasne, skúšala som ho u kamošky a vyzerá to úžasne, tak dufam že ty si čoskoro zaobstaraš a budes spokojný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Nad macbookom som rozmýšlala tiež, ale neviem, či sa mi oplatí, keďže nemám žiaden iphone ani nic apple a za vela veci sa tam platí, pritom ja si platim google uložisko... Tak neviem, radšej by som nejaký os windows, ale čo som pozerala, tak tie výkonnejšie sú už herné a tie strašne hučia (aspon mne sa vidí) ale tiež su velké tažké, a mne to bude treba denne nosiť so sebou :/
Takže preto sa pýtam, či neviete o niecom, lebo pre mna je to taky začarovany kruh
elegencia a myslim ze aj dobry vykon a hlavne stabilita je v znacke Apple ... mam s nim teraz problem lebo mam na mojom modely slabu ramku a na spustanie buildov urcitych aplikaci nestaci... a niektore veci funguju pod Windowsom ale nie na Macku takze som nuteny kupit win no pre nejake tvoje studijne ucely by som ho poradil samozrejme s operacnou pamatou min. 16gb no a najlacnejsi Mac so 16gb co som prave nasiel a predava ho jeden obchod za 1634eur (co je v tvojom cenovom intervale) odkaz: » notebooky.heureka.sk/apple-macbook-p...
a ma spominanych 16gb RAM taktiez apple ma podporu pre Unity vyvoj alebo CAD,,,, lebo neviem co si myslela pod pojmom 3D programy.... v buducnosti planujem kupit iMac Pro ... ale povedzme si na rovinu je to draha vec