Chodí(chodil) tu dakto na katolícku a trebalo mu odporúčanie od farára? potrebujem sa niečo spýtať že mne farár povedal že si ho mám napísať sama no neviem ani jak to vyzerá tak preto sa pýtam
@laurikaaa to čo si napísala s tým podľa mňa vôbec ale vôbec nesúvisí....
A inak... Napíš niečo normálne na papier vo farárovom mene že on ti dáva potvrdenie a bla bla bla, určite niečo bude na internete.... a potom mu to dones nech ti to podpíše a dá pečiatku...
mám pocit že vás nie je NIČ do toho kam chcem ísť. ja som sa len slušne opýtala. @ovi ... ďakujem. dačo tam posplietam. on aj tak povedal že nech napíšem a on dá pečiatku na papier a aj tak mi bude treba od neho ešte krstný list že som pobirmovaná
@sanny19 no veď práve ja sa staviam na tvoju stranu...
Daj niečo také formálne, podľa mňa by tam mohlo byť aj také že záhlavie, adresy a všetko aby to nevyzeralo že je to len tak narýchlo napísané.... A mohli by na stránke KU mať aj nejaký vzor, skús pozreť ..
@ovi kukala som skúsim ešte pozrieť no skôr asi nie keďže to má písať farár šak mu to odnesiem a mi povie že či dobre alebo nie. a keď bude zle tak mu poviem nech si to odporúčanie napíše sám
No to záleží od veľa vecí... Od toho podľa čoho vlastne berú, podľa toho ako sa učíš, ako zmaturuješ, ako urobíš prijímačky ak sa vôbec robia... a aj od toho koľko ľudí sa tam hlási.. takže asi tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
HIHIHI! Mala si sa lepšie učiť a nemusela by si toto riešiť :happy:
A inak... Napíš niečo normálne na papier vo farárovom mene že on ti dáva potvrdenie a bla bla bla, určite niečo bude na internete.... a potom mu to dones nech ti to podpíše a dá pečiatku...
@ovi ... ďakujem. dačo tam posplietam. on aj tak povedal že nech napíšem a on dá pečiatku na papier a aj tak mi bude treba od neho ešte krstný list že som pobirmovaná
Daj niečo také formálne, podľa mňa by tam mohlo byť aj také že záhlavie, adresy a všetko aby to nevyzeralo že je to len tak narýchlo napísané.... A mohli by na stránke KU mať aj nejaký vzor, skús pozreť ..