Dobrý deň, mam taký problém. Harddisk mam rozdeleny na 2 časti. Ja už som mal viac Windowsov, však treba skušať, no keď som si nainštaloval Windows 7, tak som nevedel odstrániť ten starý..je tam nejaké zabezpečenie..a ostáva mi už len 30gb voľných..prosím
Pozor na to,aby si mal sedmičku nainštalovanú na systémovom disku. Mne sa stalo,že som ju nainštalovala na dátový a zo systémového odstránila Vistu a nakoniec som ani pc nezapla
Inak pri inštalácii sa ti muselo zobraziť okienko,kde si si mohol naformátovať disky...
Takže, ak nemáš win7 na systémovom, tak ho tam nainštaluj. A z dátového ho môžeš vymazať pomocou tohoto:
@freestyler01 prečo? akože... na jednú stranu rozumiem že sa mu etn pôvodný sa odstráni, ale na druhú stranu.. prečo by sa mu teda nenabootoval iba jeden? ja to tak mám, mal som naraz XP a 7 a formátoval som partíciu XP a normálne sám sa mi púšťa 7 teraz (teda predtým mám ešte GRUB no.)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
vymaž si péčko z PC a hneď budeš mať viacej miesta...a inak ako formátom sa toho tuším zbaviť nedá.
Inak pri inštalácii sa ti muselo zobraziť okienko,kde si si mohol naformátovať disky...
Takže, ak nemáš win7 na systémovom, tak ho tam nainštaluj. A z dátového ho môžeš vymazať pomocou tohoto:
» www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostat...
mam n jendom disku win7 a ubuntu 11.10
ak chcem preinstalovat windows, musim ho najprv odstranit? da sa sformatovat len ta jedna particia, kde je windows?