Hm, potrebovala by som sa spýtať, že keď pošlem odvolanie na nejakú školu, za aký dlhý čas príde odpoveď? Pretože v auguste už mám zápis na školu, na ktorú som prijatá, lenže ak by ma vzali na odvolanie do NR šla by som radšej tam. A ešte otázka- ako sa t
Napis do hladania fora odvolanie uz som ho sem pisal ako sa to ma prestne pisat teda aspon prvy odstavec. mozes si to vyhladat aj na internete najdes to tam su tam prsne smernice a taktiez vychadzas s toho co ti napisali v odpovedi na to ci si bol/a prijata/y.
A ja som pisal odvolanie 16.06 a do teraz mi nic neprislo. nemas zac, rad som pomohol.
3.)pozri sa, teba aspon prijali na jednu vysoku. Mne na jednej chbalo 16 bodov a na druhej ani neviem preco ma nezobrali. nenapisali mi dovod. ber to co mas. Na to ostatne sa vyser lebo si poseres vsetko co mas. Pri najmensom mi to poslu v niekedy v auguste. Lebo ja som ziadal aj o tom, ze ak budu mat volne miesto tak by som ho rad obsadil, ze mam o to miesto zaujem. takze mozno preto mi to tak neposielaju. asi o to ide. Alebo student musi podat predbezny zaujem na tu skoolu, ze tam chce ist? neviem. Ale podat mozes. za to nic nedas. Ale na co podavat, ked si uz na jednu prijata.
Mno pretože tá jedna je len poistka a z istých dôvodov som zistila že možno bude chyba ísť do toho mesta...ale však, asi na ňu aj tak pôjdem. Inak mne tiež nenapísali dôvôd, dokonca ani netuším koľko bodov mi chýbalo a koľko mali ostatný, napísali len proste to, že som nesplnila podmienky...hmmm
@5 no kolko bodov ti chybalo. ja som nebol ani na prijimacom konani a pisali mi len o tom. Mam informacie, ze na tu skolu sa zrusili prijamcie konanie a bralo sa podla prospechu vyrocnych vysvedceni. takze asi tak ale to su len informacie z druhej ruky
napis odvolanie a popros ich o rychlu odpoved s toho a toho dovovodu ak sa bude dat, ze mas o tu ich skolu velky zaujem avsak ak ta odpoved nepride do toho a toho datumu tak sa budes msuiet rozhodnut pre inu skolu. Ja viem znie to hlupo ale za risk to stoji..... a potom zistis co to povie ked ti napsiu odpoved.
Podla zakona maju pravo odpovedat do 30 dni od dorucenia odvolania... co je dost na prd... ale tak co uz... ja si tych 30 dni rada pockam ak bude kladna odpoved...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
A ja som pisal odvolanie 16.06 a do teraz mi nic neprislo. nemas zac, rad som pomohol.
napis odvolanie a popros ich o rychlu odpoved s toho a toho dovovodu ak sa bude dat, ze mas o tu ich skolu velky zaujem avsak ak ta odpoved nepride do toho a toho datumu tak sa budes msuiet rozhodnut pre inu skolu. Ja viem znie to hlupo ale za risk to stoji..... a potom zistis co to povie ked ti napsiu odpoved.