Vy,ktorí ste nespravili prijímačky na EUBU,budete si podávať odvolanie??..lebo ja áno.
Ale moja otázka znie: že aký je to "špekulatívny dôvod odvolania"?...lebo keď uvediem špekulatívny dôvod,tak mám šancu sa tam dostať aj keď som nemala počet bodov
@cherrylka08 vieš čo nebolo...teda..angličtina a matika sa mi zdali byť lahšie ako minulý rok a ekonomiku som dokašlala lebo som si už nič nepamätala z minulého roku...myslela som že ich urobím keď sa mi zdali lahšie,ale mýlila som sa
@tm4s no viem kolko som mala lebo to je už na stránke školy vyvesené...síce tam nemám napísaný súčet a poradie,ale mám tam napísané kolko bodov som mala z jednotlivých testov tak si to viem spočítať...ale počkám si na poradie
ono nestačí, že máš spolu viac ako 150 ale z každého predmetu musíš mať viac ako 50 bodov inak prijímačkami neprejdeš a ani nebudeš zaradená do poradia pri odvolaní...
@dalilag ak sa nemýlim už to zmenili. na to aby si bola úspešná musíš mať viac ako 151 bodov (neplatí však pre aplikované jaziky a medzinárodné vzťahy)
Ak ideš do 1 ročníku na Bc. z SŠ tak žiadnu výhovorku nemáš jednoducho to máš za sebou... Úprimnú sústasť. Jedine žeby si už na VŠ študovala tak by si sa mohla odvolať na získané kredity počas predchádzajúceho štúdia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov