Práve mi prišiel list zo školy, že ma nerijali :/ .
Nerobila som žiadne prijímačky, bolo to na základe výsledkov zo SŠ. Takže čo mám uviesť ako dôvod odvolania? V liste bolo, že " V prijímacom konaní ste splnili podmienky prijatia na štúdium študijn
@bloodypunk jediné, čo som tam našla a mohlo by to pasovať na mňa je ten "špekulatívny dôvod"... ale čo, mám napísať? Odvolanie podávam zo špekulatívneho dôvodu? Kus blud, ne? Alebo tam dám radšej to "z nedostatku miesta"?
@nikol545 Daj to druhé Veď si to celé skopíruj a len dopíš svoje údaje alebo niečo pozmeň, nemusíš si to celé písať sama, tie vzory sú podľa mňa dosť dobré a jednoduché
Ak si podmienky splnila, a neprijali ťa, lebo kapacita sa naplnila "lepšími" od teba, tak logicky si do toho odvolania môžeš uviesť ten nedostatok miesta.
Len by som to nejako sofistikovanejšie napísala, veď vychádzaj z tej formulácie, ktorá je uvedená v tom rozhodnutí.
@sonickaxs na Fakultu humanitných a prírodných vied. Dala som si učiteľstvo biológie a sloviny... Ale mala by som mať ešte šancu, lebo zo sloviny som druhá pod čiarou a z bioly siedma
Vec: Žiadosť o preskúmanie rozhodnutia dekana o neprijatí na vysokoškolské štúdium v akademickom roku 2003/2004 na Fakultu humanitných a prírodných vied, študijný program učiteľstvo biológie a slovenského jazyka a literatúry.
Vážená pani Majka Kraľová,
podľa ustanovenia § 58 ods. 6 zákona č. 131/2002 Z. z. o vysokých školách a zmene a doplnení niektorých zákonov Vás žiadam o preskúmanie rozhodnutia o neprijatí na Fakultu humanitných a prírodných vied, študijný program učiteľstvo biológie a slovenského jazyka a literatúry.
Vzhľadom na to, že som bola v prijímacom konaní úspešná a nebola prijatá len na
základe nedostatku miesta, žiadam Vás o prehodnotenie tohto rozhodnutia, pretože som
presvedčená, že mám schopnosti zvládnuť dané štúdium, o ktoré mám dlhodobo veľký záujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
» www.uips.sk/sub/uips.sk/ima...
Skús si zo svojej situácie vybrať jeden zo vzorov odvolania, určite nájdeš aspoň jeden, ktorý tomu bude najviac vyhovovať
Len by som to nejako sofistikovanejšie napísala, veď vychádzaj z tej formulácie, ktorá je uvedená v tom rozhodnutí.
@bloodypunk
a mám napísať žiadosť o preskúmanie rozhodnutia (dekanke) alebo to odvolanie? lebo som čítala, že po novom to nie je žiadosť...
Žiadosť o preskúmanie rozhodnutia
doc. PhDr. Majka Kraľová, PhD.
Ul. 17. novembra 1, 081 16 Prešov
Prešov 28. júna 2013
Vec: Žiadosť o preskúmanie rozhodnutia dekana o neprijatí na vysokoškolské štúdium v akademickom roku 2003/2004 na Fakultu humanitných a prírodných vied, študijný program učiteľstvo biológie a slovenského jazyka a literatúry.
Vážená pani Majka Kraľová,
podľa ustanovenia § 58 ods. 6 zákona č. 131/2002 Z. z. o vysokých školách a zmene a doplnení niektorých zákonov Vás žiadam o preskúmanie rozhodnutia o neprijatí na Fakultu humanitných a prírodných vied, študijný program učiteľstvo biológie a slovenského jazyka a literatúry.
Vzhľadom na to, že som bola v prijímacom konaní úspešná a nebola prijatá len na
základe nedostatku miesta, žiadam Vás o prehodnotenie tohto rozhodnutia, pretože som
presvedčená, že mám schopnosti zvládnuť dané štúdium, o ktoré mám dlhodobo veľký záujem.
Ďakujem.
S pozdravom,
Nikola Mkrvičková