A keď matka alebo otec začne s týmto, tak matke "odpovedám" niečím takým ako "však je tu poriadok" alebo "nádych a ahmmmmmmmmmmhmmmmmm" alebo "uhmmm". A ocovi "nádych a aaachhchhhhhhmmmmmchhhhš" alebo "amhmfffffffff".
poviem ze za chvilu ..no a upracem to az za hodinu s tym ze musim pocuvat aka som nevychovana, neporiadna , papulnata.....no a segre odseknem nieco strasne poucajuce(to neznasa a strasne ju tym vytacam)a rachnem jej dverami pred nosom...
mati so mnou nebýva, som sám s Máriom ale chodí nám pravidelne upratovať a to začne...."čo som komu spravila, dvaja chalani a takí bordelári, mali by ste si konečne najsť slúžku!!!" a ja, radšej sluhu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
no neskoršie
ježíííš na čo?
mama o chvíľu: tak čo je s tým?
ja: čo je s čím? prepáč, ja som nepočúvala
tak napr. vacsinou poviem veci co nepochopi ako wtf? he?
potom ignorujem .. potom som nervozna, tak zacnem boha! ach jaj -.- DOBRE!
atd.
A keď matka alebo otec začne s týmto, tak matke "odpovedám" niečím takým ako "však je tu poriadok" alebo "nádych a ahmmmmmmmmmmhmmmmmm" alebo "uhmmm". A ocovi "nádych a aaachhchhhhhhmmmmmchhhhš" alebo "amhmfffffffff".
2. uuuuž (prídem po polhodine)
3. coo? kedy? ja sem ťa nečula
4. som na záchode
5. už zase?
a tak obmienam to
filip