ale ja som nahodou dobra a mam super znamky a prispievam ludom na ulici aj ked nemam z coho a potom sa nemam rada lebo mi treba aj pre seba ale verim na karmuuu
minule, keď sme sa so spolužiačkami bavili o "našich prvých dňoch" na strednej sa mi priznali, že si o mne ľudia mysleli, že som nejaká namyslená pipka pokým ma nespoznali osobne a zistili, že to tak nie je čo ma trochu zarazilo, lebo nemyslela som, že tak pôsobím :/
vonkajšok človeka nemusi odzrkadlovať jeho vnutro. bude to zvlaštne prirovnanie, ked najdem hríb v lese navonok vyzera krasne ,ale ked ho rozpolim,vnutro je červave,čiže nastane sklamanie neviem ako posobim ja podla vyzoru. treba ma spoznat aby človek zistil aky som väčšinou na mna pozeraju ludia ako na čudaka,ale to su tí,čo ma osobne nepoznaju
niekedy keď sedím v izbe, píšem si denník a premýšľam a potom sa otočím na stoličke a rovno vidím svoj odraz v zrkadle .. absolútne sa nespoznávam .. akoby som vôbec nepatrila k sebe .. :/ úplne si poviem "čo si ty za trosku? za dokošavhodný obal? kde je A.F ??? (prečo si ju zjdela ? )" neni to bohvieaký pocit ..
@bizbilio Fuu, tuš mi ani nespomínaj - ja neviem, čo mám spraviť s tou taškou . Teda, viem! Ale neviem, kedy sa k tomu dostanem (prešiť to vreckom prídavným).
@santo89 No.. na ulici ma rozoznáš, povedzme, aspoň podľa okrajových aspektov menovaného. Ale ja som normálna, to iní sú iní .
No, moja tvár v uvoľnenom stave spadá niekam medzi "neprívetivý" a "vytretý" - kútiky mi smerujú mierne dole, viečka mi viac zakrývajú oči, ako je to u iných ľudí... takže dúfam, že nie
@23 zaujimavé prirovnanie s hríbami ale má to malý háčik...pre jedovatý hríb sa ani neohnem
ono najlepšie keď vnútro a vonkajšok ladí...a to nemusíte byť ani nejak extra krásny, dôležitý je pocit spokojnosti so sebou, ktorý keď dosiahnete zdvihnete si rapídne dôveru aťď... a krása mi príde ako dosť preceňovaná lebo pre dosť veľa ľudí nepredstavuje rozhodujúce kritérium...v podstate keď sa chcete páčiť iným mali by ste sa najprv páčiť sebe....ja som vnútorne vyrovnaný so svojím zovňajškom, tak by som to povedal
@flyleaf podla toho na co narazas, ale myslim, ze ano, lebo aj oblecenie vypoveda o tom cloveku, ako je obleceny, doplnky, ci sa o seba stara alebo nie... ako chodi, ako sa vyjadruje... toho je vela... neviem na co konkretne narazas.
Myslím si, že ľudia sa nepokúšajú ma odhadnúť, vravia aká som až vtedy, ak ma spoznajú (po psychickej stránke). Po fyzickej napr. komplimenty dostávam ale myslím si, že to je normálne. A či vonkajšok odzrkadľuje moje vnútro? Myslím si, že aj áno. Ja viem, aká a kedy mám na koho byť a taká som i navonok - nie vždy mám rovnaké vyžarovanie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
myslím že to sedí
Ale ako, celkom to sedí . Keď mám nohavice od sadry, tak je väčšinou tá aj všade vo mne . (*Nechutí tak dobre, ako vyzerá - odskúšané.)
ale ja som nahodou dobra a mam super znamky a prispievam ludom na ulici aj ked nemam z coho a potom sa nemam rada lebo mi treba aj pre seba ale verim na karmuuu
heh, jak beby som čítal svoj posudok, výstižný, pravdivý a anjelský .........filip
ale ak ma človek pozná trošku lepšie, tak dokáže odhadnúť pomaly každú moju myšlienku... bad for me...
takže vzhľad možno trochu klame, ale správanie neklame.
ale je prehnitejsie nez vonkajsok.
@flussica a co uz taky tus? 8)
20 ročné dievča čo pracuje zo sadrou má skúsenosti s fetovaním a zváraním a rozvinutý zmysel pre humor
podľa mňa odhadnúť sa dá, ale viac zo správania, ako z výzoru
že " hlupak,mysli si že ked ma Canon foťak, tak je macher"
@santo89 No.. na ulici ma rozoznáš, povedzme, aspoň podľa okrajových aspektov menovaného. Ale ja som normálna, to iní sú iní .
Whaaa-
ono najlepšie keď vnútro a vonkajšok ladí...a to nemusíte byť ani nejak extra krásny, dôležitý je pocit spokojnosti so sebou, ktorý keď dosiahnete zdvihnete si rapídne dôveru aťď... a krása mi príde ako dosť preceňovaná lebo pre dosť veľa ľudí nepredstavuje rozhodujúce kritérium...v podstate keď sa chcete páčiť iným mali by ste sa najprv páčiť sebe....ja som vnútorne vyrovnaný so svojím zovňajškom, tak by som to povedal
a mám okuliare, čo v iných evokuje knihomoľov a mudrlantov...
čo tiež som
takže vlastne spolovice...
nuž, takže mením, že inak by o mne toho veľa nezistili, až na tie okuliare, také podstatné veci, takže skôr nie
je prehnitejší než vnútro.
ale "to by som na teba nepovedal" som už počula x-krát
@matwejo to potvrdil, vraj som iná, ako čakal
@bebekex drza? ale tak zas tie gify, .... su super,
ja neviem, ja som stale taky isty trtko, ja to ani neviem byt iny,
aby sa nepovedalo,že len fuckáče ukazujem