Ahojte, nie je tu niekto z Obchodnej fakulty EU? Potrebovala by som vedieť či je tam zvladnutelna matika pre cloveka, ktorý má z nej na gympli v priemere trojky
kamaratka je na podnikani v cestovnom ruchu a sluzbach a teraz prvy semester mala matiku, dost hardcore, vraj vela ludi nespravilo, ale na eube sa da opisat snad vsetko a btw. ona mala 3-4 a priklady dala v pohode, problem bola teoria, ale zvladnut sa to da si mylsim
matika je všade rovnaká okrem fhi, kde je matiky viac zvládnuť ju musí každý, už len preto, že s deriváciami a integrálmi sa pracuje aj neskôr, na iných predmetoch ak si sadneš na riť a budeš sa to učiť, zvládneš to, dokonca aj teória sa dá naučiť
@emm_k ja som na gympli mal 4ky a na vs som siel az 2,5 roka po mature a dal som. Sice cez skuskove som mal FX alev marci aprili som mal cierny termin a zvladol som
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty