Ach, Offspring jedna z prvych veci vobec v hudbe, co som vobec pocuval Prepadaju ma sentimentalne spomienky. Idem si ten novy album stiahnut, som zvedavy ake to bude.
sorry ale neni im to uz trochu trapne drtit punk rock po styridsiatke??? casy smash a dexterovych dllllych vlasov su nenavratne prec a toto album je uz len dalsie radove... ale vypocujem si som zvedavy
No musim povedat ze na klasiku od Smashu po Conspiracy of one sa to netaha zdaleka... Namotal som sa jedine na Takes me nowhere pri prvom pocuvani. Ale vypocut sa oplati.
Mirokic: ak mas rad ich starsie veci tak si stiahni len prvu polku albumu, pocuvam to uz niekolki krat dokola, a druha polovica je dost slaba a navyse ako som uz pred tym povedal green day like
jednoznacne ano. bob rock stoji velkou ciastkou za to co sa stalo s metlou po roku 1991. black album uz ani neni thrash. ma sice vyborny zvuk ale nie pesnicky. taka of wolf and man, sak to je hanba. a ked BR dojebal aj offspring tak spanombohom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
je pravda ze niektore piesne su dost ovplyvnene blink182,green day...
ale aj tak si myslim ze zas po nejakej dobe konecne dobry album, takze urcite odporucam