Dlhšiu dobu premýšľam nad tým, že si dám ostrihať do boku ofinu. Lenže mám vlnité dlhé husté vlasy a neviem, ako to bude vyzerať, pretože by sa mi nechcelo ju každý deň žehliť. Má niekto s tým skúsenosť?
ja ich sice nejake moc vlnite nemam. ale mne staci ked si ich po umyti ucesem smerom akym chcem aby isli a potom si ich vyfukam fenom ked mi trochu preschnu.
mám veľmi kučeravé vlasy , a mám čo robiť každé ráno aby som ich "skrotila" . Mám tiež ofinu, tak do boku , občas si ju žehlím, ale nemá to moc zmysel lebo pól hodku na to sa zas skučeravie. závisí aj od toho ako moc ich máš vlnité . . napríklad ja aj keď si vyžehlím vlasy , nevyzerá to byť vyžehlené
tak ked sa ti nebude chciet zehlit, mozes ju vypnut dohora..
ja som kucerava a mam ofinu a teraz sa snazim nezehlit si vlasy, aby sa mi uz nenicili.. a tym ze mam huste a aj ty si pisala ze mas, mozes si dovolit spat v ciapke - tak to robim ja, aby mi drzali tvar..
žehliť to nie je problém, ja to mám za pol minúty a to sa s tým ešte ako hrám. nevlnia sa mi vlasy veľmi, ale trochu áno.. no a ked to nevyžehlím niekedy to vyzerá vtipné, ale niekedy je to v pohode, podľa toho ako mi to uschne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ja som kucerava a mam ofinu a teraz sa snazim nezehlit si vlasy, aby sa mi uz nenicili.. a tym ze mam huste a aj ty si pisala ze mas, mozes si dovolit spat v ciapke - tak to robim ja, aby mi drzali tvar..
ja mám rovné vlasy a aj tak si ju musím lakovať a pod. aby držala