Ale ja nemôžem povedať o sebe, že by som sa podľa neho vždy riadila, pretože niekedy až príliš veľa rozprávam, proste závisí to od povahy toho človeka, ale aj od toho, či sa vie zapreť.
Ale ked ja si to často ani neuvedomujem a len trepem
to nikomu nezakažeš ale ak chcem aby ľudia sa chovali ku mne slušne tak sa musim aj ja.samozrejme žeto neznamena že teraz nebudem inym protirečiť no budem ale v ramci slušnosti.veď slušnosť otvara dvere vulgarnosť nie len ich zatvara ,ale často aj zamika.mne osobne sa ťažko hovori s takym človekom .nie je to pravidlo lebo aj slušaci poniektori su na vonok slušni med a v nutry jed.možno sa budete hnevať že tu napišem asi to.chcem nie len vyzerať slušne ale aj byť a to so všetkym čo k tomu patri rešpektovať Boha lebo on nas k tomu vedie. nik sa nebude zodpovedať za cudzie chovanie ale len za svoje a potom sa uvidi pri poslednej previerke
tak slusná som väčšinou, ale zas niekedy aj nadavám. Ked clovek nadava, tak to neznamená že musí byť zlý. Proste povies si svoj názor a pouzijes pritom aj nadavky (zas nevravím kazdé druhé slovo).
Aduliatkodca: ale ked sa vytocis nad vyvrtku 13. poschodia, tak kazde druhe slovo moze byt nadavka (demencia niektorych jedincov je bezhranicna... Einstein mal zas pravdu )
slecinka-bezurazky ale mozem sa spytat?-----ty mas vazne 19rokov? lebo podla toho jak to tu citam mi pripadas starsie(tak hmm zrelsie aby to neznelo zle...fakt nic v zlom ale tak na mna posobis...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Nikdy nehodnoť ľudí za to, za čo nemôžu.
Vśetko je na niečo dobré.
Pravda neexistuje.
Ale ja nemôžem povedať o sebe, že by som sa podľa neho vždy riadila, pretože niekedy až príliš veľa rozprávam, proste závisí to od povahy toho človeka, ale aj od toho, či sa vie zapreť.
Ale ked ja si to často ani neuvedomujem a len trepem