Na takych ludi ser aj ked vacsina ludi ohovara za chrbtom a takmer nikto nevie povedat kritiku do oci...Mne je viac menej jedno, co o mne nejaky debilkovia hovoria
proste ludia ohovaraju ci sa nam to paci ci nie..niektorym tym zneprijemnuju zivot tak potom treba nejak zakrocit ked je to vazne..ja neviem co nemas hubu?treba pekne vydiskutovat
Mna dožrala situacia ked som si nasla brigadu na zmrzline ktora sa nachadza v prostredi ,kde vedla je kaviaren, obchod s oblecenim, a predajna langosou...V kazdom stanočku robia ženske, ktore donášali na mna somariny šefovi.
A potom si medzi sebou vypravali ako ma šefko dojebal.
Asi tak...to ma nasralo uplne...co uz sa nemaju o com te truba bavit?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
17.tak ked vies o tych osobach co ta ohovaraju co si to s nimi nevydiskutujes,
netreba si to vsimat jezis preco ta to tak sere?urcite ta neohovaraju prvy ani posledny krat
Mna dožrala situacia ked som si nasla brigadu na zmrzline ktora sa nachadza v prostredi ,kde vedla je kaviaren, obchod s oblecenim, a predajna langosou...V kazdom stanočku robia ženske, ktore donášali na mna somariny šefovi.
A potom si medzi sebou vypravali ako ma šefko dojebal.
Asi tak...to ma nasralo uplne...co uz sa nemaju o com te truba bavit?