niesom za punks & skins united pretoze vacsina punkacov co poznam su antifa a to ja niesom a ani byt nechcem prave kvoli im protichodnym nazorom (su proti predsudkom a sami odsudzuju) lenze ja bez agresivnejhudby nedokazem vyzit a vacsina oi co pocuvam ma texty s ktorymi sa sototznujem..
a nevem na co to sme pisem, snad si to nekto precita
@nrcka a vieš, čo je sranda? že v poslednej dobe sa pohybujem v spoločnosti zopár oikáčov, ktorí sú antifáci, dosť silno presvedčení, tak mi to nejako nesedí, čo si napísala, ale to len poznámka na okraj
a perkele je jedno z mála fínskych slov, ktoré ovládam, aj keď som už z ich hudby asi vyrástla
a oikáči ako takí sú na mňa niekedy príliš agresívni.
poznám, čo by som nepoznala... aj na koncertoch som už bola... niekedy som sa tej hudbe venovala hlbšie a častejšie... v poslednej dobe ma to akosi nevysvetliteľne opúšťa... ale také dobre Oi! sa nezaprie nikdy...
tak ono to tak býva, že punk & skins united, kvôli práve že podobným názorom... áno, skíni bývajú agresívnejší, ale zas opitý punkáč, je samostatné teleso
ale vo všeobecnosti to tak býva, že punkáči a skíni bijú spolu partiu...
@troublemaker a ty nahodou nemas pomyleny cely mozek? nic ti nevravi "skinhead tady jeee, raz, dva, tri, oi!"...? ak ne tak to ich asi moc nepocuvas
@23 no ja vem ake veci chodia ludom po rozume ked su napity a tez som raz uz za heilovala lebo som nekomu ukazovala ze jak sa to robi tusim a potom som si uvedomila ze som medzi ludmi
ludia raz a navzdy povodne prave anglicke OI kapely neboli rasisticke ale prave naopak boli to kapely ako Cockney Rejects,Business,Partisans a kopa dalsich skvelich kapel to ze sa potom k OI zacali hlasit aj rasisti a fasisti je na velmi dlhe rozpravanie a ked to niekoho zaujima nech si kukne film skinhead attitude tam je to dost podrobne vysvetlene
pravda ten film(dokument) je vyborny na vysvetlenie pojmu ze skinhead ≠ nacista / rasista. a OI! Punk je vyborny styl hudby. Poznate niekto skupinu A.C.A.B. ???hmm
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
mozno s tym, co teraz "bezi".. avsak Oi je podla mna najvacsia hlupost
a nevem na co to sme pisem, snad si to nekto precita
@peeter : perkele su uplne bozski!
@5 .. wewo? ja som tej druhej casti nepochopila ..
z Oi som niekedy pocuval Orlík
a perkele je jedno z mála fínskych slov, ktoré ovládam, aj keď som už z ich hudby asi vyrástla
a oikáči ako takí sú na mňa niekedy príliš agresívni.
tak ono to tak býva, že punk & skins united, kvôli práve že podobným názorom... áno, skíni bývajú agresívnejší, ale zas opitý punkáč, je samostatné teleso
ale vo všeobecnosti to tak býva, že punkáči a skíni bijú spolu partiu...
alebo ze operacka na koncertoch hajluje a nosi tricka anti-multi-kulti a podobne
ale zas nepopriem to, že existujú takí a z tých mi viac než zle.. len osobne žiadneho takého nepoznám, poznám skôr tie opačné extrémy..
nechapem ako si tu poniektori mozte milit oi z punkom!
@23 no ja vem ake veci chodia ludom po rozume ked su napity a tez som raz uz za heilovala lebo som nekomu ukazovala ze jak sa to robi tusim a potom som si uvedomila ze som medzi ludmi
musim utekat caute