biere de luxe french lager znie to fajn, nechuti zle, ale ked teraz ako pan nezamestnany depresivny pijem vela, kupujem len pivo a to toto 3,5% alebo 2,8% a idem zacat kupovat nealko asi fakt... lebo aj tak toho pijem teraz moc vela a napicu mi je
len sa vela smutnych, divnych veci deje momentalne pre mna.. tak treba
@warble Nehnevaj sa na mňa, ale čo napísal zle? Nadávať by si mala do kokotov skôr tým, čo tu mávajú z torpéda zážitky, srandy a rôzne ho podporujú v jeho kokotnosti... Nie, ty tu zjebeš človeka, ktorý napíše alkoholikovy pravdu miesto toho aby si zdrbala tých, ktorý alkoholika podporujú tým, ako mu dávajú pocit, že zábavný a neviem aký... Ako fakt, proste sa nad tým len trochu zamysli... Ja nevravím, že antifunebrák nie je zavše kokot, ale toto tá situácia rozhodne neni...
@paulieevans antiho @karlotiskot nehnevam nepovedala som to len na zaklade tohto prispevku, ale na zaklade jeho spravania sa aj k ostatnym uzivatelom. A nehnevaj sa teraz na mna ty, ale zda sa ti adekvatne to, co mu napisal? Keby mu vynadal za alkoholizmus a to je vsetko tak nepoviem ani pol slova, ale utocit na niekoho tak uboho ako to urobil mi pride mimo, velmi mimo
@t Mal si skapať ty miesto nej, bolo by krajšie na svete.
Povedz mi, Warble, čo som tu kedy komu zle napísal neopodstatnene. Predstav si, ako sa cíti jeho rodina, keď im umrelo dieťa a syn sa im v TEN DEŇ ožiera a zabáva na internete a ešte ho matka prichytí, ako sa váľa veselý na zemi s čučom v ruke. Nie, ty to nikdy nepochopíš, lebo si úplne krutá chladná osoba bez kúska citu a empatie, čo dokáže okolo seba šíriť len nenávisť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@antifunebracka chod do pice
znie to fajn, nechuti zle, ale ked teraz ako pan nezamestnany depresivny pijem vela, kupujem len pivo a to toto 3,5% alebo 2,8% a idem zacat kupovat nealko asi fakt... lebo aj tak toho pijem teraz moc vela a napicu mi je
len sa vela smutnych, divnych veci deje momentalne pre mna.. tak treba
@karlotiskot nehnevam nepovedala som to len na zaklade tohto prispevku, ale na zaklade jeho spravania sa aj k ostatnym uzivatelom. A nehnevaj sa teraz na mna ty, ale zda sa ti adekvatne to, co mu napisal? Keby mu vynadal za alkoholizmus a to je vsetko tak nepoviem ani pol slova, ale utocit na niekoho tak uboho ako to urobil mi pride mimo, velmi mimo
Povedz mi, Warble, čo som tu kedy komu zle napísal neopodstatnene. Predstav si, ako sa cíti jeho rodina, keď im umrelo dieťa a syn sa im v TEN DEŇ ožiera a zabáva na internete a ešte ho matka prichytí, ako sa váľa veselý na zemi s čučom v ruke. Nie, ty to nikdy nepochopíš, lebo si úplne krutá chladná osoba bez kúska citu a empatie, čo dokáže okolo seba šíriť len nenávisť.